Nieuws

Video, hét medium van 2017. Heb jij er al een?

Door Barry op

Afgelopen jaren is het gebruik van video onder internetgebruikers enorm toegenomen. Er wordt zelfs voorspeld dat in 2019 ruim 80% van al het internetverkeer bestaat uit video. Met de inzet van een bedrijfsfilm komt je website hoger in Google te staan. Daarnaast trek je de aandacht van (potentiële) klanten, aangezien bewegend beeld bij de websitebezoeker de voorkeur heeft boven tekst....

Volg deze herfst een gratis expertsessie

Door Barry op

In korte, interactieve sessies van een uurtje vertellen we jou graag meer over onze ICT- en mediaoplossingen. Het aanbod is divers en alle sessies zijn gratis. Lees snel verder en geef je op voor de expertsessie van jouw keuze in november. Heb je vragen? Laat het ons weten.

Optimaliseer jouw webshop voor Google
Op vrijdag 18 november kun je een uurtje aanschuiven bij collega's...

Check onze ICT- en media-update van november

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van november waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Volg deze herfst een gratis expertsessie waarin we je alles vertellen over onze ICT- en mediaoplossingen.
 • Op vrijdag 18 november trappen collega's Lion en Riko af. Zij lichten toe hoe je de vindbaarheid van jouw webshop kunt verbeteren.
 • Als ondernemer is jouw website hét...

Gratis expertsessie ‘Contentcreatie: tips & trends’

Door Barry op

Als ondernemer is jouw website natuurlijk hét visitekaartje richting klanten. Zorgvuldig onderhoud is dan ook erg belangrijk. Niet alleen voor een professionele uitstraling maar ook voor de vindbaarheid in Google. Het regelmatig plaatsen van relevante content is dan ook aan te raden. Maar waar let je op wanneer je dit zelf verzorgt? Wij geven je tips waar je echt iets aan hebt.

...

Gratis sessie ‘Optimaliseer jouw webshop voor Google’

Door Barry op

Voor de ontwikkeling van webshops maken wij al jaren tevreden gebruik van het pakket Magento. Hiermee zijn we in staat om professionele, betrouwbare online winkels te creëren die zowel voor bezoeker als beheerder gebruikersvriendelijk zijn. Nadat je zo'n shop hebt neergezet ben je er echter nog niet, want blijvend optimaliseren is belangrijk. Onze experts helpen je hier graag bij.

...

Win een business hardloopclinic!

Door Barry op

Al sinds 2012 zijn wij hoofdsponsor van hardloopvereniging Plantaris. Hiermee dragen we een steentje bij aan lokale, sportieve activiteiten. Regelmatig zie je ons shirt voorbijkomen in wedstrijden van onder andere het Zorg & Zekerheid-circuit. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Doe mee en win
Graag doen we nu iets voor onze klanten! Geef jouw bedrijf op via diane@verdel.nl en...

Maak gratis kennis met Xelion op 9 november

Door Barry op

Xelion 6 is de meest geavanceerde Voice over IP-centrale ter wereld die een totale set aan functionaliteiten heeft, maar je nooit laat verdwalen. Zakelijk bellen, chatten, mailen of smssen. Via de bureautelefoon, smartphone of je PC, op kantoor, thuis én onderweg. Alles is mogelijk. Sindskort is de software voor de Windows Phone én in het Duits verkrijgbaar. Xelion ontwikkelt zich...

Lees het ICT- en medianieuws van oktober

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van oktober waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Sinds 2012 zijn we hoofdsponsor van hardloopvereniging Plantaris. Maak daarom tot en met 30 november 2016 kans op een business hardloopclinic!
 • Wat was het een feestje de opening van ons Verdel Expert Center. We danken iedereen voor de enorme belangstelling.
 • Blijf met dit weer lekker...

Dé software- en ICT-ontwikkelingen anno 2016

Door Barry op

Op 4 en 5 oktober jongstleden vonden de TechDays plaats in de RAI Amsterdam. Dit is het grootste kennisevenement van Microsoft voor IT-professionals, software developers en iedereen met een passie voor technologie. Collega Dirk, software-engineer en .NET-programmeur, was erbij. Wij geven je een kijkje in de belangrijkste ontwikkelingen in software en ICT van dit moment.

De...

Tips voor het herkennen van verdachte e-mails

Door Barry op

Virussen, spam, phishing, trojaanse paarden en ransomware komen tegenwoordig steeds vaker binnen via misleidende e-mailberichten en worden gebruikt om vertrouwelijke informatie in te winnen. Zelfs onschuldig ogende e-mails kunnen heel gevaarlijk zijn voor jou, je computer en je netwerk. Hoe herken je dergelijke e-mailberichten? Wij geven je een aantal handige tips.

Klik niet op een...

Bekijk de extra nieuwsbrief van september

Door Barry op

Bekijk de extra editie van de digitale nieuwsbrief van september waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Donderdag 13 oktober vieren we met jou als klant, leverancier, partner, familie of bekende de opening van het Expert Center.
 • Een nieuw Expert Center, een nieuwe werkwijze. Tim van der Meer, Manager van het Expert Center, praat je bij in zijn blog.
 • Op 17 september...

13 oktober: opening Verdel Expert Center. Kom je ook?

Door Barry op

Je hebt er vast iets over gehoord: vanaf augustus hebben wij de Computershop en Technische Dienst verruild voor een gloednieuw Expert Center. In deze huiskamer van ons ICT- en mediabedrijf kun je zes dagen per week terecht voor tips over de beste aankoop, een live demonstratie, uitleg of instructie over jouw website of webshop, de reparatieservice én een goede kop koffie.

...

Lees het ICT- en medianieuws van september

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van september waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Sinds deze zomer hanteren wij het verkoopconcept Digitotaal. Maak kennis met deze zeer krachtige, landelijke formule.
 • Noteer 1 oktober in je agenda en kom racen in onze F1 RedBull Playseat op Veenderveld 32 in Roelofarendsveen.
 • Van 16 tot en met 25 september vindt de jaarlijkse...

Verdel is Acer Gold Partner

Door Barry op

Met trots kunnen wij melden dat we sinds augustus 2016 Acer Gold Partner zijn. Maar wat betekent dit voor jou als klant?

Voordelen Acer-partnership
Het grootste voordeel is dat wij jou de beste prijzen en het beste assortiment bieden. Daarbij laten we jouw apparaat binnen de garantietermijn via Acer repareren met een hersteltijd van gemiddeld vier dagen. Buiten de garantietermijn...

Maak 13 oktober kennis met de wereld van Instagram

Door Barry op

Instagram is een medium waarop elke dag zo’n 80 miljoen foto’s en korte video’s worden gedeeld. Het kanaal is razend populair bij bloggers en celebrities, maar er zijn ook steeds meer Nederlandse bedrijven en merken op te vinden, zoals KLM, Heineken en diverse voetbalclubs. Instagram heeft wereldwijd 400 miljoen actieve gebruikers en doet dan ook niet meer onder aan Facebook en...

Bereik jouw doelgroep met een Facebook-advertentie

Door Barry op

In tegenstelling tot veel geruchten dat Facebook op zijn retour is, blijkt uit recente cijfers dat het aantal maandelijks actieve gebruikers wereldwijd nog altijd stijgt. Alleen al in Nederland zijn er 9,8 miljoen leden die dagelijks gebruik maken van het medium. Met een advertentie op Facebook bereik je deze groep mensen en val je écht op tussen het grote aanbod bedrijfspagina's....

Gewijzigde openingstijden Veense kermisweek

Door Barry op

Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september vindt de jaarlijkse kermisweek plaats in Roelofarendsveen en Oude Wetering, waardoor onze openingstijden op enkele punten zijn gewijzigd:

Zondag 18 september
Op deze kermiskoopzondag vind je ons samen met Digitotaal van 12.00-17.00 uur tijdens het straattheaterfestival Uitkaik op het Noordplein in Roelofarendsveen. Kom racen in onze...

Digitotaal: onze nieuwe verkoopformule

Door Barry op

Bij Verdel blinken we uit in het zorgen voor een optimale gebruikersbeleving, het geven van persoonlijke aandacht en een maatwerkadvies waar jij écht iets aan hebt. Sinds juli 2016 voeren wij het verkoopconcept Digitotaal. Dit is een zeer krachtige, landelijke formule. Zo leggen we de lat voor onszelf nog een beetje hoger. Leuk om te vermelden is ook dat er op basis van ons Expert...

Van Computershop naar Expert Center

Door Barry op

De zomer van 2016 gaat bij ons de boeken in als een wervelende zomer. Tot ongeveer half augustus bouwen wij onze Technische Dienst en de Computershop om naar een splinternieuw Verdel Expert Center. Daarna bieden we jou maar liefst twee verdiepingen vol van beleving, presentatie, service en ondersteuning aan. Tot die tijd ondervind je helaas wat hinder van sloop- en bouwwerkzaamheden....

Vertel jouw verhaal met een animatiefilm

Door Barry op

Wellicht heb je hem al gezien: de animatiefilm waarin we onze mogelijkheden op mediagebied met een kleine knipoog aan je uitleggen. Natuurlijk kun je zo’n getekende animatie ook inzetten voor andere zaken. Denk hierbij aan een productlancering, nieuwe dienst, het uitleggen van jouw visie of marketingstrategie. Het doel en de doelgroep bepalen samen de specifieke boodschap en de...

Lees het ICT- en medianieuws van juli

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van juli waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • De bouw van het Verdel Expert Center gaat hard! Lees alles over de laatste ontwikkelingen.
 • Onlangs realiseerden wij de websites van Stolp+KAB, Keizer & Cuvelier, Klinkende Werken en Audit To Be.
 • Met een animatiefilm leg je jouw strategie, dienst of product helder en nét even wat leuker...

Terugroep/vervangingsactie HP notebookbatterijen

Door Barry op

In samenwerking met verschillende overheidsinstanties heeft Hewlett Packard een wereldwijde terugroep- en vervangingsactie aangekondigd voor bepaalde notebookbatterijen. Deze kunnen oververhit raken en in brand vliegen. De specifieke batterijen zijn tussen maart 2013 en augustus 2015 wereldwijd geleverd bij diverse soorten notebooks. Het gaat om de volgende merken en soorten:

 • HP...

Waarschuwing: wees alert op het cryptovirus

Door Barry op

Al enige tijd is er een nieuw soort virus, het cryptowarevirus (ook wel cryptolockervirus genoemd) in omloop. Het wordt op diverse manieren via de e-mail verspreid en bij opening worden bestanden op jouw computer of in je netwerk versleuteld. Wanneer je niet in het bezit bent van een goed back-upprogramma zijn de gevolgen groot. De verspreiders vragen namelijk een flink bedrag om jou...

Lees het ICT- en medianieuws van juni

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van juni waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • We gaan een sprankelende zomer tegemoet waarin we onze Technische Dienst en Computershop ombouwen tot een Expert Center.
 • Maak gratis kennis met Instagram tijdens de Verdel-expertsessie op 30 juni.
 • Het is belangrijk jouw organisatie te beschermen tegen dataverlies. Collega Martijn vertelt...

Wij nemen je mee op mediasafari!

Door Barry op

Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar een mediaoplossing, dan wijst ons team je graag de weg. Samen maken we een helder plan. Daarna gaan onze tekstschrijvers en ontwerpers aan de slag om bijvoorbeeld een website, webshop, Facebook-pagina, animatiefilm of app te maken. Ook daarna laten we je niet in de steek, maar blijven we jouw mediaproduct netjes verzorgen zodat hij lang...

Lees het ICT- en medianieuws van mei

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van mei waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Wil je 'iets' doen met media? Wij nemen je graag mee op mediasafari zodat we samen de beste oplossing voor je vinden. Bel 071-7440054.
 • Na twee jaar is Verdel ICT & Media wederom een vrouw rijker. Gaby Klarenbeek is begin deze maand gestart als Traffic coördinator. 
 • Wij hebben dé...

Lees het ICT- en medianieuws van april

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van april waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Donderdagavond 14 april vond de uitreiking van de Ondernemersprijs Kaag en Braassem plaats. We zijn erg trots op onze gedeelde tweede plaats!
 • Sindskort zijn door ICTWaarborg gecertificeerd. Zo'n lidmaatschap biedt zowel jou als ons verschillende voordelen.
 • Als hoofdsponsor van...

Feestelijke uitreiking Ondernemersprijs 2016

Door Barry op

Donderdagavond 14 april vond de feestelijke uitreiking van de Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2016 plaats. Tulpen.nl/Wesselman Flowers en Restaurant Wagenaar waren de winnaars van de Ondernemers- en Startersprijs. Nogmaals gefeliciteerd!

Voorbeeldonderneming 2016
Met een afvaardiging van ons ICT- en mediateam waren we aanwezig bij dit feestelijke evenement en met veel trots...

Gefeliciteerd, u bent door ICTWaarborg gecertificeerd!

Door Barry op

Na een uitvoerig traject zijn we afgelopen week gecertificeerd door ICTWaarborg voor de vakgroepen automatiseerder, hostingbedrijf, servicebedrijf, webontwikkelaar en webwinkel. Hier zijn we erg blij mee. Zo'n lidmaatschap biedt zowel jou als ons verschillende voordelen.

Altijd up-to-date
Door de certificering zijn de Algemene Voorwaarden van Verdel ICT & Media continu actueel en...

Nominatie Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2016

Door Barry op

Hier zijn we dus echt héél trots op: Verdel ICT & Media is door ondernemersverenigingen OVA en OVKB officieel genomineerd voor de Ondernemersprijs 2016 voor de regio Kaag en Braassem! Bekijk het persbericht

Bedrijfsbezoek en video
Op 22 maart aanstaande tussen 09.00-10.00 uur brengt de commissie een bezoek aan ons bedrijf om het beeld dat zij van Verdel hebben compleet te maken....

Uitnodiging 17 maart: ondernemersevent i am i

Door Barry op

Op 17 maart aanstaande vindt hét ondernemersevent i am i plaats bij BITS workspace. Alles draait die middag en avond om 'ondernemen in de toekomst'. Het programma zit vol workshops, presentaties, belevenissen en inspiratie. Als ondernemer kijken wij ook regelmatig vooruit; welke innovaties staan voor de deur en wat zijn de trends in ICT en media?

Beacons
Daarom zijn wij ook op dit...

Verdel sluit partnerships met Adobe en HP

Door Barry op

Adobe
Je kent ze ongetwijfeld: de populaire Adobe-pakketten Photoshop, Illustrator, Indesign en Acrobat Première. Wij hebben niet alleen veel kennis in huis van deze cloudproducten, maar je kunt ze ook direct bij ons bestellen. Bel 071-3310184 en een van onze experts helpt je verder.

HP SMB
Als HP Small Business Partner krijg je bij Verdel heldere garantiecondities en een betere...

Lees het ICT- en medianieuws van maart

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van maart waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Op 17 maart vindt hét ondernemersevent van 2016 plaats bij BITS workspace. Ook wij zijn tijdens i am i aanwezig en willen je van harte uitnodigen om tussen 14.30-21.00 uur langs te komen.
 • Jouw verhaal vertellen met behulp van een animatiefilm? Informeer bij ons naar de kosten...

Workshop ‘Maak kennis met Xelion’ op 17 maart 2016

Door Barry op

Xelion 6 is de meest geavanceerde Voice over IP-centrale ter wereld die een totale set aan functionaliteiten heeft, maar je nooit laat verdwalen. Zakelijk bellen, chatten, mailen of smssen. Via de bureautelefoon, smartphone of je PC, op kantoor, thuis én onderweg. Alles is mogelijk.

Xelion workshop: 17 maart 2016
Ben je eigenaar, leidinggevende of ICT-verantwoordelijke van een...

Eén apparaat voor al jouw activiteiten: Microsoft Surface

Door Barry op

Heb jij ook een desktop, laptop en/of tablet in huis? Dan ben je niet de enige! Microsoft heeft daar nu iets op verzonnen: Microsoft Surface Pro 4. Dé vervanger voor al deze apparaten in één.

Wat is dat; Microsoft Surface?
Microsoft Surface werkt als een mobiele werkplek en ziet eruit als een grote tablet. Met een 12,3"-scherm is het echter een volwaardige laptopvervanger. Je...

Veiliger én beter vindbaar met een SSL-certificaat

Door Barry op

Elke professionele website heeft sindskort een SSL-certificaat nodig. Een SSL-certificaat is een encryptie tussen browser en server. Het zorgt ervoor dat gevoelige gegevens versleuteld zijn. Je herkent het aan de ‘https’ in de url.

SSL-certificaat; écht nodig?
Het zorgt ervoor dat transacties en gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en de webserver verlopen via een beveiligde...

Lees het ICT- en medianieuws van januari

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van januari waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Namens het hele team een fantastisch 2016 gewenst! Komend jaar trekken we alles uit de kast om jou als klant écht te begrijpen en te adviseren.
 • Vanaf 1 januari hebben werknemers het recht om thuis te werken. Met onze maatwerkoplossingen wordt dat een eitje! 
 • De ASUS ZenPad tablet en...

Probleemloos flexwerken met onze maatwerkoplossingen

Door Barry op

Vanaf 1 januari 2016 hebben werknemers het recht om thuis te werken of gebruik te maken van een flexibele werkplek. Met de komst van deze nieuwe wet kunnen jouw werknemers een verzoek bij jou als werkgever indienen, om zo de werktijden en arbeidsplaats te wijzigingen. Hiermee wil de overheid flexwerken stimuleren en werknemers motiveren om te werken op voor hen gunstige tijden en...

Bestel nu jouw producten eenvoudig in onze webshop

Door Barry op

In 2016 richten we ons bedrijf zowel online als offline nóg klantgerichter in. De eerste tekenen daarvan zijn nu ook voor jou zichtbaar: begin december lanceerden we met veel trots de Verdel-webhop. Als totaalleverancier van ICT en media kon een eigen exemplaar natuurlijk niet uitblijven.

Wat onze shop nu zo bijzonder maakt?
Je kunt er niet alleen online spullen kopen, maar...

Ondersteuning bij het schrijven van vindbare teksten

Door Barry op

Veel ondernemers die bij ons of elders een website laten ontwerpen, hebben onvoldoende capaciteit, tijd of wellicht kennis om zelf webteksten te schrijven. Het is de kunst de juiste snaar te raken bij de bezoeker en te voldoen aan de nieuwste Google-eisen. Voor het (her)schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten voor jouw nieuwe website ben je hier aan het juiste adres.

Een...

Lees het ICT- en medianieuws van november

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van november waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Komend weekend is het alweer zover: de Sint komt aan in ons land. Koop jouw Sintcadeaus tijdens onze feestelijke koopavond.
 • Wil je nu wel eens weten wie de persoon achter de stem of e-mail is? Neem een kijkje op onze medewerkerspagina.
 • Tip voor de feestdagen: de allernieuwste Apple...

Check onze ICT- en media-update van oktober

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van oktober waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Weten of werken in de cloud iets voor jouw bedrijf is? Wij zoeken het voor je uit met de Cloudscan!
 • Recent hebben wij de website van opslagexpert Kubus omgetoverd tot een nieuw exemplaar. Bekijk het mooie resultaat.
 • Lees alles over de aangepaste functionaliteiten en mogelijkheden van...

Nieuwe online entree voor de gemeente Kaag & Braassem

Door Barry op

Bij Verdel ICT & Media denken wij graag met ondernemers mee over online media. Wat ga je vertellen, wat ga je laten zien, wat wil je bereiken, werkt dat, wat is het resultaat? Wij maken natuurlijk het liefste mooie oplossingen, maar nog liever oplossingen waar jij als onze klant écht wat aan hebt. Pas wanneer wij iets voor je oplossen, zijn we immers van toegevoegde waarde.

In één...

Verdel & Magento shops: hét ideale koppel

Door Barry op

Voor wie aan de slag wil met een praktische en moderne Magento webwinkel zit bij Verdel ICT & Media goed. Wij hebben de technische én de grafische kennis in huis om een shop volledig af te stemmen op jouw wensen! Geen idee welke functionaliteiten er het beste passen bij jouw bedrijf, producten of doelgroep? We denken graag mee over de juiste strategie, wat je budget ook mag zijn. 

...

Maak kennis met het gloednieuwe Office 2016

Door Barry op

Microsoft introduceert een nieuwe versie van het Office-programma: Office 2016. Deze update brengt natuurlijk een aantal nieuwe functionaliteiten én vragen met zich mee. Wij hebben de verbeteringen en mogelijkheden van Office 2016 voor je op een rijtje gezet.

Gebruikerservaring
In eerste instantie is op te merken dat de user interface grotendeels gelijk is gebleven. De toepassing...

Sluit nu een zakelijk mobiel abonnement af via Verdel

Door Barry op

Naast bellen via Voice over IP Voipro of Xelion 6 bieden wij sindskort ook mobiele telefonieoplossingen aan voor onze zakelijke klanten. Je kunt ons hierbij zien als een bemiddelaar die onafhankelijk advies geeft. Wij zoeken voor jou de meest passende abonnementsvorm uit en verzorgen de aanvraag. Mocht een abonnement aflopen, dan nemen we vroegtijdig contact met je op omtrent het...

De mediakeuze is reuze! Wij helpen je op weg

Door Barry op

Als ondernemer is het niet eenvoudig om in de huidige wirwar aan mediakanalen een juiste keuze te maken: kies je voor bedrijfspagina op Facebook of heb je meer aan een zakelijk LinkedIn-profiel, welke tool gebruik je om een mooie presentatie te ontwikkelen en is een digitale nieuwsbrief wel iets voor jouw bedrijf? Hoe vind je in jouw volle agenda tijd om zelf teksten te schrijven?

...

Lees het ICT- & medianieuws van september

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van september waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Altijd en overal telefonisch bereikbaar? Bel via Verdel! Wij bieden nu ook mobiele telefonieoplossingen aan.
 • Het notebook Lenovo Z50-70 is niet alleen gunstig geprijsd, maar heeft ook nog eens een full HD-beeldscherm. Nu € 449. OP = OP
 • Als ondernemer is het niet eenvoudig om de...

Iedereen bedankt voor het geslaagde jubileumfeest!

Door Barry op

Afgelopen zaterdag vierden wij ons jubileum. Het was een drukke, zonnige en vooral gezellige dag vol activiteiten in teken van het 15-jarig bestaan. Wij willen al onze klanten, leveranciers, familie, vrienden en collega's bedanken voor hun komst én inzet. Het was een onvergetelijke dag.

Rondje om, in en van de zaak!
Het rondje om de zaak was een speciaal georganiseerde wandel-...

Lees het ICT- en medianieuws van augustus

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van augustus waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Sindskort zijn wij door Microsoft officieel benoemd tot Windows 10 check-in punt. Bel of mail ons voor support!
 • Verdel ICT & Media bestaat 15 jaar en dat vieren we op 29 augustus 2015. Lees alles over dit evenement.
 • Deze mooie Lenovo IdeaPad S21e-20 van € 199 is ideaal voor iedereen...

Wij zijn een officieel Windows 10 check-in punt

Door Barry op

Zoals je wellicht weet, is het sinds 29 juli 2015 mogelijk een jaar lang kosteloos te upgraden van Windows 7 of 8(.1) naar Windows 10. Je kunt jouw gratis upgrade naar Windows 10 reserveren door op het Windows-logo te klikken onderin de taakbalk. De aanbieding betreft overigens de volledige versie van het nieuwe besturingsprogramma. Meer informatie

Microsoft check-in 
Sindskort...

Verdel ICT & Media viert haar 15-jarig jubileum!

Door Barry op

PERSBERICHT Roelofarendsveen 20 augustus 2015

Wellicht is het je al ter ore gekomen; dit jaar bestaat Verdel ICT & Media 15 jaar. Op 1 januari 2000 richtte eigenaar Barry Verdel zijn eenmanszaak op en begon hij kleinschalig met het leveren en repareren van computers vanuit huis. Ruim 15 jaar later is het bedrijf uit Roelofarendsveen voor velen dé totaalleverancier van ICT en...

Aangepaste openingstijden feestweek 2015

Door Barry op

Van vrijdag 11 september t/m zondag 20 september 2015 vindt de jaarlijkse feestweek plaats in Roelofarendsveen en Oude Wetering, waardoor onze openingstijden op enkele punten zijn gewijzigd:

Zondag 13 september
Op deze kermiskoopzondag vind je ons van 12.00-17.00 uur tijdens het straattheaterfestival Uitkaik op het Noordplein. Wij organiseren dan zoals altijd een leuke activiteit...

Check onze ICT- en media-update van juli

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van juli waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Voor wie aan de slag wil met een praktische en moderne Magento webwinkel zit bij Verdel ICT & Media goed. Wij hebben de technische én de grafische kennis in huis. Lees meer in deze update.
 • Voor een relaxte dag op het strand hebben we in de computershop de ideale draadloze...

Rondje om de zaak met loopvereniging Plantaris

Door Barry op

Op zaterdag 29 augustus vieren wij ons 15-jarig jubileum en organiseren we een gezellige dag vol activiteiten. Zo kun je bij Verdel ICT & Media onder andere terecht voor een unieke loop- én wandeltocht op en rondom het Veenderveld. 

‘Rondje om de zaak’
Op 11:00 uur start het ‘Rondje om de zaak’. Een gezellige loop ter voorbereiding op de One & Only (estafette)marathon...

Wij vieren ons 15-jarig jubileum! Proost je mee?

Door Barry op

Verdel ICT & Media bestaat 15 jaar en dat vieren we. Op zaterdag 29 augustus is het feest en proosten we graag samen met jou als klant, leverancier, familielid, vriend of collega op dit jubileum. Je bent de 29e van 11:00 tot 16:00 uur van harte welkom op Veenderveld 32 voor een rondje om, in en van de zaak!

Rondje om de zaak
We starten deze feestelijke dag sportief:...

Een ICT- of mediastrategie waarmee je écht verder kunt?

Door Barry op

Door onze slogan 'Verdel ICT & Media, wij helpen je verder!' heb je vast begrepen dat wij ondersteuning bieden op het gebied van ICT en media. Maar wist je ook dat onze dienstverlening zelfs nog een stuk verder reikt? We adviseren jou of jouw bedrijf van harte om de IT- of marketingcommunicatie-strategie naar een hoger plan te tillen.

Valt er winst te behalen in jouw IT-structuur?...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van juni

Door Barry op

Wij helpen jouw bedrijf graag verder! Lees in de speciale juni-editie van onze digitale nieuwsbrief hoe we dat willen bereiken. De onderwerpen die aan bod komen:

 • Valt er winst te behalen in jouw IT-structuur? Verdel ICT & Media denkt met je mee om de winstpunten in kaart te brengen.
 • Overweeg eens een korte of uitgebreide brainstormsessie met onze media-experts en loop met...

Workshop ‘Aan de slag met LinkedIn’ op 29 juni

Door Barry op

Elke seconde verwelkomt zakelijke netwerksite LinkedIn twee nieuwe leden. Van de gebruikers brengt 35 procent dagelijks een bezoek aan het platform en werkt 42 procent de persoonlijke profielpagina regelmatig bij. Gemiddeld spenderen leden maandelijks 17 minuten aan LinkedIn. Elke dag vinden er 25 miljoen profielbezichtigingen plaats en per minuut worden er 200 gesprekken gevoerd in...

Gratis upgraden naar Windows 10

Door Barry op

Sindskort is het mogelijk dat de melding die je hier rechts ziet staan op je computerscherm verschijnt. Geen zorgen; het is geen spam maar de mogelijkheid voor een gratis upgrade naar Windows 10! Ja, je leest het goed. Ben je in het bezit van Windows 7 of 8(.1), dan mag je vanaf 29 juli 2015 een jaar lang kosteloos upgraden.

Hoe het precies werkt
Je kunt gratis jouw upgrade naar...

Verdel biedt ActiVite-leden PC-hulp aan huis

Door Barry op

Naast zakelijk ICT-beheer komen onze collega’s Johan, Erik en Don al jaren bij jou thuis voor het installeren van draadloos en veilig internet, uitleg over een back-up voor foto's, het repareren van randapparatuur of het verwijderen van spyware en virussen. Verdel ICT & Media is sindskort ook trotse partner van ActiVite voor de ondersteuning van particuliere klanten aan huis.

PC...

Optimaliseer jouw interne communicatie

Door Barry op

Word je bedolven onder interne e-mails of wil je een centraal punt hebben om informatie met collega's te delen? Een bedrijfsintranet is bijzonder geschikt voor het verbeteren van jouw interne communicatie. Zet deze maatwerkoplossing in voor bijvoorbeeld de publicatie van nieuws en documenten, een jaarkalender en het reserveren van vergaderruimtes. Voor een modulair opgebouwd...

Problemen met jouw WiFi-verbinding?

Door Barry op

Is jouw internet traag of heb je last van een slechte draadloze verbinding? Voor slechts € 49 incl. btw verzorgen wij een infrastructuurmeting bij je thuis. Op jouw kantoor kan dit uiteraard ook op basis van nacalculatie volgens onze geldende tarieven.

Hoe gaat een infrastructuurmeting in zijn werk?
De deskundige Verdel-monteur brengt met de geavanceerde apparatuur het bekabelde...

Check onze ICT- en media-update van mei

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van mei waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Optimaliseer de interne communicatie in jouw bedrijf met een intranet op maat van Verdel ICT & Media.
 • Problemen met jouw WiFi-verbinding? Laat het draadloze netwerk eens doorlichten door een van onze monteurs. Maak een afspraak via 071-3310184.
 • Voor slechts € 59 maken we jouw computer...

Het laatste nieuws over Windows 10

Door Barry op

Wie het nieuws op gebied van ICT een beetje volgt heeft wellicht al wat meegekregen van Windows 10. Deze week heeft de directeur van AMD tussen neus en lippen door laten vallen dat de release eind juli plaatsvindt. Ondanks dat dit nog niet is bevestigd door Microsoft, vinden wij het hoog tijd voor wat meer informatie omtrent het nieuwe besturingssysteem. Hieronder geven we een korte...

De dag van… een ICT- en mediaman

Door Barry op

Dit jaar vieren wij ons vijftienjarig jubileum! Graag geven we je een kijkje achter de schermen. Inmiddels werken we met 37 collega's bij Verdel ICT & Media en gaat het allang niet meer alleen over automatisering. Barry vertelt in het magazine Hier! in de regio: ‘Nee. De winkel kwam er al snel bij, maar juist de zakelijke markt groeide heel snel. Bedrijven vroegen ons niet alleen om...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van april

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van april waarin we de volgende onderwerpen belichten: 

 • We bestaan vijftien jaar! Neem een kijkje bij ons achter de schermen in het jubileumartikel in magazine Hier! in de regio.
 • Te koop in onze computershop: een stijlvolle ASUS notebook met 500GB harde schijf voor slechts € 279,99.
 • Verdel ICT & media zoekt een junior collega Technische...

Check onze ICT- en media-update van maart

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van maart waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Al jouw ICT-zaken van A tot Z laten regelen? We gaan graag een partnership met jou of jouw bedrijf aan.
 • Yaco is een jong en fris accessoirelabel. Wij mochten aan de slag met ontwerp en bouw van de nieuwe Magento-webshop.
 • In de etalage: de Lenovo G719. Een veelzijdige, betrouwbare...

Al jouw ICT-zaken van A tot Z geregeld

Door Barry op

Net verhuisd of al een tijdje op zoek naar een partner die jouw ICT-zaken van internet tot telefonie netjes regelt? Bereikbaar zijn is tegenwoordig zeer belangrijk. Dat realiseren wij ons goed. En hoe fijn is het wanneer je dit kunt overlaten aan een betrouwbare partij die ook nog eens om de hoek zit? We gaan graag een partnership met jou of jouw bedrijf aan. Duurzame relaties met...

Wij nemen je mee op media-expeditie

Door Barry op

Regelmatig krijgt het team dat websites en applicaties ontwikkelt klanten op bezoek die 'iets' willen doen met media, bijvoorbeeld het ontwikkelen van een webshop of bedrijfsfolder. Maar welke media-uiting past nu bij welke doelstelling? Voor ondernemers is dit vaak lastig te bepalen. Herkenbaar? Laat je meenemen op media-expeditie!

Wat is het?
Tijdens deze expeditie organiseren...

Nooit meer een back-up vergeten met Online Back-up

Door Barry op

Natuurlijk weet iedereen dat een back-up van belangrijke bestanden noodzakelijk is. Wij adviseren je dan ook om deze geautomatiseerd en veilig buiten het netwerk op te slaan. Met onze online back-up stel je zelf in hoe vaak en wanneer je een back-up maakt. Zo kun je het dus nooit meer vergeten!

Hoe werkt het?
Belangrijke data wordt gecodeerd en via een beveiligde...

Onze nieuwsbrief van februari gemist? Bekijk hem hier!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van februari waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Nooit meer een back-up vergeten met de geautomatiseerde Online Back-up.
 • Voor Millen3um ontworpen wij een op maat gemaakt webportal.
 • Wil je 'iets' met media doen? Wij nemen je mee op media-expeditie!
 • De Edifier M3200 is een fraaie geluidsset. Nu voor maar €69,95.

Aanmelden...

Hulp nodig bij de inzet van social media?

Door Barry op

Heb je geen inspiratie voor de berichtgeving op jouw social media-pagina's? Of weet je niet welk kanaal geschikt is voor welke doelgroep? Onze media- en communicatieadviseurs helpen je graag!

Liken, delen, volgen
Door goed gebruik te maken van social media kun je jouw bedrijf online uitstekend profileren en extra traffic genereren naar de website. Wij denken graag met je mee over...

Jouw bestanden veilig opslaan in de cloud

Door Barry op

Sinds kort levert Verdel ICT & Media de dienst NomaDesk. Met NomaDesk kun je bestanden veilig opslaan in de cloud. De opslag vindt namelijk plaats in zogenoemde 'vaults' (kluizen), welke door middel van sterke encryptie zijn beveiligd. De vaults zijn gemakkelijk te delen met collega's en relaties. Daarnaast zijn je bestanden overal en altijd bereikbaar op smartphone, tablet en pc....

Lees het laatste ICT- en medianieuws van januari

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van januari waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Nieuw jaar, nieuwe kansen. Wij werpen een blik op 2015.
 • Veilig al jouw bestanden opslaan in de cloud? Maak gebruik van Nomadesk.
 • De Asus T100TA is een tablet welke uitstekend bruikbaar is als notebook. Nu voor maar €299.
 • Hoera! Verdel ICT & Media bestaat 15 jaar.
 • Hulp nodig...

Verdel ICT & Media viert haar 15-jarig jubileum

Door Barry op

Wellicht is het je al ter oren gekomen; dit jaar bestaat Verdel ICT & Media 15 jaar. Op 1 januari 2000 schreef Barry Verdel zijn eenmanszaak Verdel P.C.-Partner in bij de Kamer van Koophandel. Hij begon kleinschalig met het leveren en repareren van computers vanuit huis. Vandaag de dag is Verdel uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met drie panden aan het Veenderveld in...

Aangepaste openingstijden feestdagen 2014-2015

Door Barry op

Tijdens de feestdagen hanteren we de volgende aangepaste openingstijden:

Kerst

 • zaterdag 20 december: reguliere openingstijden, we staan echter van 16.00-21.00 uur op het Noordplein i.v.m. koopzaterdagavond;
 • maandag 22 december: i.v.m. koopavond is de shop geopend van 09.00-21.00 uur;
 • dinsdag 23 december: i.v.m. koopavond is de shop geopend van 09.00-21.00 uur;
 • ...

Decembermaand, feestmaand!

Door Barry op

Het einde van het jaar nadert nu rap. Tijd om plannen te maken voor fijne avonden met vrienden en familie. En om vooruit te kijken naar 2015; zowel privé maar vanzelfsprekend ook zakelijk. Partnerships met klanten drijven ons team om steeds weer met nieuwe en efficiëntere oplossingen te komen. Ook volgend jaar is dit top-of-mind bij Verdel ICT & Media en staat het koesteren van...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van december

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van december waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Decembermaand, feestmaand! Het einde van het jaar nadert nu rap. Tijd om vooruit te kijken naar 2015.
 • De nieuwe website van executive coach Franklin Vrede is live. Nieuwsgierig?
 • Ook voor leuke kerstcadeaus kun je terecht in onze computershop; wat dacht je van een chique Stylus Pen...

Online werken met Verdel ICT & Media

Door Barry op

Overal ter wereld kunnen werken met e-mail, data en zelfs telefonie? Het werken in de cloud is natuurlijk helemaal van deze tijd. Cloud-oplossingen als Voice over IP, online dataopslag en Hosted Exchange lijken spannend en ondoorzichtig, maar wij leveren deze producten en diensten al vele jaren aan onze klanten.

Je kunt bij jouw vertrouwde ICT- en medialeverancier terecht voor...

Jouw site of shop: modern, vindbaar én betaalbaar

Door Barry op

Wil je graag een goed vormgegeven en vindbare website of webshop laten ontwikkelen? Wij zorgen samen met jou voor een passende look-and-feel, een heldere opbouw en de modernste techniek. In een Content management Systeem als ExpressionEngine of Magento pas je tekst en foto's vervolgens gemakkelijk en snel zelf aan. 

De mogelijkheden in sites & shops
Kom eens langs voor een...

De Compleet Ontzorgde Werkplek

Door Barry op

Start je binnenkort -misschien wel in het nieuwe jaar- een eigen bedrijf met 1, 2 of 3 flexibele werkplekken? En wil je graag gebruikmaken van dezelfde professionele faciliteiten als een grotere onderneming tegen een gunstig tarief? Dat kan met de Compleet Ontzorgde Werkplek van Verdel ICT & Media! Dit is een unieke totaaloplossing met een vaste prijs per gebruiker per maand voor al...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van november

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van november waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Jouw website: modern, vindbaar én betaalbaar? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 071-3310184.
 • In opdracht van Viridata bouwden wij een gloednieuwe website voor Silvana, vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort.
 • Hét ideale cadeau voor Pakjesavond: de externe harde...

De huis-aan-huis folder van de computershop al gezien?

Door Barry op

Is jouw computer of tablet toe aan een update, onderhoudsbeurt of reparatie? Neem contact op met Verdel ICT & Media voor snelle, goede reparatie op onze technische afdeling of zelfs aan huis! Wij rekenen in de gemeente Kaag & Braassem geen reiskosten -voor klanten in de gemeente Nieuwkoop €23,50- en de tarieven zijn scherp. Het uurtarief van de Technische Dienst is €46 en bij jou...

Geslaagde Verdel Info Dag veilig ondernemen

Door Barry op

Op donderdag 30 oktober jongstleden vond de Verdel Info-middag 'Hoe veilig onderneem jij?' plaats. Hoewel het onderwerp van de vorige keer wel erg populair bleek, was ook dit een geslaagde editie met een goede opkomst. Onze dank gaat hiervoor uit naar alle deelnemers, geïnteresseerden en natuurlijk Tjarkoo Kwee van IS Group en Thijs de Jong van RWV Advocaten.

Tips & trucs voor...

De online ondernemer succesvol op weg naar 2020

Door Barry op

Het Ondernemersbelang, editie Duin- en Bollenstreek is een veelgelezen magazine dat op de deurmat valt van bedrijven en gemeentelijke overheidsorganisaties in deze regio. In editie nummer vier vind je een uitgebreide reportage van een recent Ronde Tafel-gesprek met diverse regionale ICT-ondernemers. Ook Barry Verdel mocht hierbij aanschuiven!

Een kijkje in de toekomst
Het...

Terugroep/vervangingsactie HP netsnoer AC adapter

Door Barry op

HP heeft wereldwijd een terugroep- en vervangingsprogramma geïnitieerd voor een specifiek netsnoer dat gebruikt wordt bij een AC adapter. Het kwetsbare powercord kan namelijk in brand vliegen. Het gaat om het type LS-15 dat tussen september 2010 en juni 2012 is meegeleverd bij:

 • HP notebooks
 • Compaq notebooks
 • mini notebooks
 • diverse accessoires als docking stations

...

Zoek je een professionele presentatie/trainingsruimte?

Door Barry op

Op Veenderveld 76 in Roelofarendsveen beschikken wij over een professioneel ingerichte presentatie- en trainingsruimte die plek biedt aan circa acht personen. Tegen de bescheiden vergoeding vanaf €75 per dag kun je deze locatie huren. Bijvoorbeeld voor: tijdelijke werkplekken, brainstormsessies, het huisvesten van projectgroepen, instructies of trainingen voor medewerkers of klanten,...

Aangepaste openingstijden feestweek 2014

Door Barry op

Van zondag 14 september t/m zaterdag 20 september 2014 vindt de jaarlijkse feestweek plaats in Roelofarendsveen en Oude Wetering, waardoor onze openingstijden op enkele punten zijn gewijzigd:

Zondag 14 september
Op deze kermiskoopzondag vind je ons van 12.00-17.00 uur tijdens het straattheaterfestival Uitkaik op het Noordplein. Wij organiseren dan zoals altijd een leuke...

Wij introduceren je: canvas van Campaign Monitor

Door Barry op

Ook in nieuwsbrievenland gaan de digitale ontwikkelingen snel. Naast het reguliere html-template introduceert Campaign Monitor een geheel nieuwe wijze van mailings samenstellen: canvas. Wij hebben dit inmiddels met plezier en succes voor diverse klanten en onszelf ingezet. Bekijk een voorbeeld.

De voordelen van canvas

 • Je stelt op eenvoudige wijze vrij snel een nieuwsbrief...

Waarschuwing: spookfacturen in omloop

Door Barry op

Inmiddels is spam bij vrijwel iedereen een bekend fenomeen en gelukkig herkennen we deze vorm van ongewenste post steeds beter. De manieren om spam te verpakken veranderen echter en steeds vaker worden mensen lastiggevallen met brieven die eruit zien als een factuur. Wat kun je hier het beste mee doen?

Voorbeelden spookfacturen
Sinds 31 maart 2014 waarschuwt het Fraude Helpdesk...

Tips voor de Verdel Info Dag? Wij horen het graag!

Door Barry op

Een of twee keer per jaar organiseren wij een Verdel Info Dag voor onze klanten. Met als doel om jou kennis te laten opdoen over en nieuwsgierig te maken naar interessante trends in de ICT- en mediawereld. We houden hierbij rekening met jouw drukke agenda en bieden veel informatie en weinig verkooppraatjes. Aansluitend is er in de Verdel Bar gelegenheid om bij te praten en wellicht...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van juli

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van juli waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Heb je een leuke suggestie voor de Verdel Info Dag van oktober? Laat het ons weten.
 • Buckaroo & Verdel ICT & Media slaan de handen ineen.
 • De nieuwe website van Peter Koek is live.
 • Een snellere internetverbinding nodig? Check de router van TP-Link, nu slechts €69,50 in de...

Volg Barry op de voet tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Door Barry op

Het is weer zover: de 98ste Vierdaagse van Nijmegen start dinsdag 15 juli 2014. Barry Verdel is door Plantaris, de lokale loopvereniging waarvan wij hoofdsponsor zijn, uitgedaagd dit jaar mee te doen aan het grootste loopevenement ter wereld en die uitdaging heeft hij met beide handen aangepakt!

Benieuwd naar Barry's avontuur?
Voor iedereen die het leuk vindt om hem te volgen; dat...

Over Verdel ICT & Media

Jip Hogenboom

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84