Hosting en domeinregistratie

Hosting en domeinregistratie

Naast de ontwikkeling van jouw website verzorgen wij ook graag de hosting en domeinnaamregistratie. Zo heb je alles centraal geregeld en voeren wij het onderhoud van jouw website, domeinnamen en e-mailadressen efficiënt uit. Om snelheid, veiligheid en beschikbaarheid te garanderen werken wij samen met zeer betrouwbare partners.

Webhosting met clustertechnologie
Waar je met gewone hosting alleen data parkeert, is webhosting met clustertechnologie echt een sprong vooruit. Door een ver bovengemiddelde snelheid en stabiliteit stijgt jouw website niet alleen in rating maar ook in ranking. De overige voordelen: de site is alijtd bereikbaar, onbepekt schaalbaar en verkeerspieken vormen geen probleem. De clustertechnologie is overigens al vanaf € 10,95 exclusief btw per maand voor jou beschikbaar. 

Veilig en vindbaar met SSL
Elke professionele website heeft sindskort een SSL-certificaat nodig; een encryptie tussen browser en server die ervoor zorgt dat gevoelige gegevens versleuteld zijn. Je herkent het aan de ‘https’ in de url. De privacywetgeving stelt dat je als website-eigenaar verantwoording draagt voor de beveiliging van persoonlijke gegevens. Wij kijken graag met jou mee naar de beste oplossing om de website veiliger én beter vindbaar te maken.

Domeinregistratie
Wil je een domein vastleggen zonder hostingpakket? Dat kan! We kunnen domeinen met alle reguliere extensies vastleggen vanaf € 19,95 per jaar exclusief btw. Overigens is het niet zo dat je uitsluitend een registratie krijgt; je kunt de domeinnaam ook doorsturen via server alias, DNS, redirect of forward. Ook zijn er 25 forward e-mailadressen inbegrepen. Vraag ons naar de voorwaarden, ook omtrent de meer exotische extensies.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over hosting- en domeinregistratie contact met ons op via 071-3310184 of stuur een e-mail.

Over Verdel ICT & Media

Oscar van Velsen

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84