Mediasafari

Mediasafari

Regelmatig krijgt het team dat websites en applicaties ontwikkelt klanten op bezoek die 'iets' willen doen met media. Bijvoorbeeld het vernieuwen van de website, toch beginnen met die langverwachte webshop, een nieuwe bedrijfsfolder ontwikkelen of aan de slag met social media. Niet altijd is het voor jou als ondernemer eenvoudig om te bepalen welke media-uitingen passen bij welke bedrijfsdoelstellingen. Herkenbaar? Wij nemen je graag aan de hand en gaan op zoek naar passende mogelijkheden door middel van de mediasafari.

Hoe werkt het?
Onze mediasafari is in feite een brainstormsessie met zowel de belangrijke betrokkenen van jouw bedrijf, als onze media-experts. In samenwerking met de accountmanager, een webdeveloper en een van onze media- en communicatieadviseurs krijgen we jouw belangrijkste doelen boven tafel en verkennen we de omgeving. Ook Barry sluit vaak aan! Tijdens de safari beantwoorden we gezamenlijk vragen als: wat doen concurrenten? Hoe kun je je het beste onderscheiden van de concurrentie? Wat zijn je USP's? En: welke media-uitingen zou je moeten inzetten? Van ons krijg je geen wazig verhaal en een stoffig document, maar we gaan met jouw branchekennis en onze vakkennis aan de slag en maken doelen en mogelijkheden concreet.

Vormen mediasafari

 

Welp

Helper

Gids

Scout

Hoofddoel en subdoelen vaststellen

Kernwaarden formuleren

Wat doet de concurrent?

Opstellen MoSCoW-overzicht

 

Bepalen van budgetrichting

 

SEO-doelstellingen formuleren

 

 

Keuze van stijl van ontwerp

 

 

Keuze van stijl van communicatie

 

 

 

Beknopte lijst van actiepunten / afspraken

Complete notulen

 

 

Opstellen van basiscommunicatieplan

 

 

 

SEO-onderzoek / SEO-verkenning

 

 

Opzetten van beknopte structuur

 

 

Uitwerken functioneel ontwerp

 

 

 

Aantal specialisten Verdel ICT & Media

2

2

3

3

Prijs exclusief btw

€ 75

€ 140

€ 350

€ 600

Meer informatie 
Neem voor meer informatie contact met ons op via info@verdel.nl of bel 071-3310184 en vraag naar Lion Zandvliet.

Over Verdel ICT & Media

Emiel Oudshoorn

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84