Onze ontwerpen doen ertoe

Een goed vormgegeven website is belangrijk. Wij ontwerpen en bouwen websites, shops en maatwerksoftware. Met een logische opbouw en de gewenste uitstraling. Als klant betrekken we je nauw bij dit proces.

Bewezen technieken

Wij ontwikkelen onze websites en webshops op professionele platformen. Het gebruik van bewezen technieken zorgt ervoor dat de mogelijkheden enorm omvangrijk zijn. Bovendien is eenvoudige uitbereiding mogelijk.

Eenvoudig beheer

Zelf een pagina toevoegen of een foto wijzigen in het Content Management Systeem? Geen probleem. Je hebt zelf de touwtjes in handen. Nog nooit ging het aanpassen van een website of webshop zo gemakkelijk en snel.
 • Websites

  Websites

  Met een passend ontwerp en de juiste techniek ontwikkelen wij jouw website. Het CMS Expression Engine maakt het beheer zeer eenvoudig.

  Lees meer

 • Webshops

  Webshops

  Met het bewezen platform Magento ligt het professioneel online verkopen van jouw producten of diensten dichterbij dan je denkt.

  Lees meer

 • Maatwerksoftware en -koppelingen

  Maatwerksoftware en -koppelingen

  Geen vraag is te gek. Of het nu gaat om rapportages, databasekoppelingen of een compleet intranet. Het .NET-platform biedt altijd uitkomst.

  Lees meer

 • Media- en communicatieadvies

  Media- en communicatieadvies

  Onvoldoende capaciteit, tijd of kennis om jouw media- of communicatieproject van de grond te krijgen? Verdel ICT & Media helpt je graag.

  Lees meer

Over Verdel ICT & Media

Ricky Bosman

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84