Hier! in de regio

Verdel ICT & Media is partner van het Hier! in de regio-concept. Hier! in de regio omvat onder meer een maandelijks regionaal magazine dat huis-aan-huis wordt verspreid in de gemeente Kaag & Braassem. De full colour uitgave bevat interessante artikelen met nieuws en achtergrondinformatie over mensen, politiek, bedrijven, verenigingen, historie en toerisme in de regio. Sinds oktober 2013 valt ook de krant Hier! nieuws uit de polder op de deurmat bij 22.000 huishoudens in de gemeenten Kaag & Braassem en Nieuwkoop.

Multimediaal platform
Hier! in de regio magazine wordt geschreven en vormgegeven door professionals. Wij verzorgen hiervoor het DTP-werk en ondersteunen daarnaast met de vormgeving van het blad. De Hier! in de regio-website ondersteunt het concept en is een communicatieplatform voor alle lezers van het blad. De ambities van Hier! in de regio reiken verder dan alleen Kaag en Braassem. Wanneer het concept succesvol blijkt, kan het eenvoudig worden uitgerold naar andere gemeenten.

Meer informatie
Meer weten over Hier! in de regio? Bekijk de website.

Over Verdel ICT & Media

Patrick Bakker

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84