Vormgeving en DTP

Bedrijfsbrochure, reclame-uiting of advertentie nodig? Wij maken dit graag voor je op. Een goed verzorgde uiting zorgt ervoor dat je opvalt en wat nog veel belangrijker is; dat je de juiste indruk achterlaat.

Druk- en printwerk

Met briefpapier, visitekaartjes en/of bedrijfsbrochures laat je jouw klant voor het eerst kennismaken met jou en je bedrijf. Wij zorgen voor een passend papiersoort en de beste druk- of printkwaliteit. Dit alles tegen een prima prijs.

Textieldruk en belettering

Op zoek naar speciale bedrijfs-, promotie- of sportkleding? Wij helpen bij de keuze van het materiaal: een belangrijk element voor een professionele uitstraling. Ook zorgen we voor het (opnieuw) beletteren van bedrijfsauto's en borden.
 • Visitekaartjes

  Visitekaartjes

  Enkel- of dubbelzijdige visitekaartjes nodig? Wij verzorgen een ontwerp in jouw huisstijl maar ook de (digitale) druk.

 • Briefpapier

  Briefpapier

  Het is soms toch wel erg handig of nodig om een stapel brief- en vervolgpapier in huis te hebben. Informeer naar onze mogelijkheden!

 • Flyers

  Flyers

  Voor een event, nieuw product of de introductie van een dienst is een flyer een uitstekende optie. Wij verzorgen vormgeving en druk.

 • Posters

  Posters

  Met een grote A2-, A1- of A0-poster, eventueel op fotopapier, maak je pas écht indruk. Het is uiteraard mogelijk dat wij het design maken.

 • Folders

  Folders

  Aan welk formaat of welke afwerking je ook denkt, voor een toffe en betaalbare folder kun je altijd bij ons aankloppen.

 • Bouwtekeningen

  Bouwtekeningen

  Wij printen jouw bouwtekeningen op A2-, A1- of A0-formaat en natuurlijk op stevig papier. Ook vouwen wij ze netjes voor je op.

Over Verdel ICT & Media

Erik Stolker

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84