Werken bij

Werken
Verdel ICT & Media groeit. Goede medewerkers kunnen we daarom altijd gebruiken. Voorwaarde is dat je een meerwaarde kunt bieden. Én dat je jezelf wilt en kunt ontwikkelen. Verdel staat immers niet stil en van onze collega's verwachten wij hetzelfde.

Functies
Verdel ICT & Media heeft verschillende takken: Expert Center, Automatisering en Media. Het Expert Center zoekt regelmatig techneuten/ICT-studenten. Automatisering is altijd op zoek naar ervaren systeembeheerders/ netwerkbeheerders die van aanpakken weten. Ook servicedeskmedewerkers zijn welkom. Je ondersteunt dan vanuit de binnendienst onze zakelijke klanten. Ben je programmeur of webbouwer? Een afwisselende baan vind je bij Websites en applicaties.

Open sollicitaties
Denk jij goed in ons team te passen en meerwaarde aan ons bedrijf te kunnen toevoegen? Dan willen wij graag kennismaken! Dit geldt voor zowel fulltime als parttime functies.

Stage
Natuurlijk kun je ook stagelopen bij Verdel ICT & Media. Bij het Expert Center of de servicedesk, maar ook als NET-ontwikkelaar en webbouwer in opleiding. Doe je een secretariële of administratieve opleiding? Ook daarin bieden we (zelfstandige) studenten een stageplek aan. Kom je uit de gemeente, dan heb je een voordeel. Verdel ICT & Media heeft graag stagiair(e)s uit Kaag & Braassem.

Samenwerken
Ben je freelance applicatieontwikkelaar, trainer, bekabelaar of beoefen je een ander beroep uit dat aan ons werk is gelinkt? Laat het weten! Verdel ICT & Media staat open voor samenwerking.

Over Verdel ICT & Media

Tim van der Steen

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84