Onze medewerkers

Barry Verdel

Barry Verdel

Relatiebeheerder / Coach

Ooit deed hij álles alleen en soms zou hij dat nog steeds graag doen, maar inmiddels is Barry eindverantwoordelijk voor een flink klantenbestand en team van medewerkers. Adviseren van zakelijke klanten en verder bouwen aan de eigen organisatie behoren tot de dagelijkse bezigheden. Als eigenaar van het bedrijf is Barry lid van het Managementteam en doet hij doorgaans het licht uit als iedereen naar huis is. Lees meer

Bjorn van Es

Bjorn van Es

Debiteurenbeheerder / Administrateur

Transparantie en effectiviteit zijn de sleutelwoorden voor de manier waarop Bjorn de volledige boekhouding van ons bedrijf voert. Ons bedrijf groeit, kent zeer veel kleine en grote transacties per dag, heeft een behoorlijk personeelsbestand, verschillende bedrijfseenheden en is iedere week een totaalbeeld van de financiele positie. Bjorn regelt dat in 12 uurtjes per week. Door optimaal gebruik te maken van gesloten orderstromen en vanzelfsprekend een vergaande automatisering slaagt hij er wekelijks in de volledige administratie op orde te houden.

Cees Vesseur

Cees Vesseur

Manager Expert Center

Van maandag tot en met vrijdag is Cees werkzaam in ons Expert Center. Sinds kort als manager én daarom vaak het eerste gezicht dat je ziet wanneer je binnenkomt. Cees stuurt het team aan en is een vrolijke, enthousiaste medewerker met veel technische kennis. Heb je een vraag? Hij helpt je graag!

Clarke Verdel

Clarke Verdel

Frontend developer / Webdesigner

Een aantal dagen per week is Clarke naast zijn hbo-studie Commerciele Economie (richting ondernemerschap) bij ons werkzaam als Frontend Developer/Webdesigner. Hij ontwikkelt CMS-websites en vindt kwaliteit hierbij van groot belang. Gezien zijn ambitieuze en hardwerkende instelling, is hij een aanwinst voor ons team.

Coos van der Graaf

Coos van der Graaf

Systeembeheerder / Netwerkbeheerder

Een goede documentatie en een gestructureerde werkwijze zijn van groot belang voor klanten met flink wat werkplekken. Coos voert voornamelijk werkplekbeheer uit op een aantal grotere netwerken die wij beheren.

Danny van der Zwet

Danny van der Zwet

Grafisch vormgever / Frontend developer

Danny verzorgt al jarenlang de grafische vormgeving en (digitale) druk van al onze offline mediaproducten, waaronder de uitgaven van Hier! in de regio. Sinds 2016 houdt Danny zich met veel plezier bezig met de ontwikkeling van (CMS-)websites van A tot Z en het ontwerp van narrowcastingoplossingen. Hij is dan ook helemaal in zijn element op de afdeling Media.

Demian van der Salm

Demian van der Salm

Systeembeheerder / Implementatiespecialist

Door vele jaren ervaring bij diverse ICT-bedrijven is Demian breed onderlegd. Hij heeft zowel kennis van systeem-, netwerk- en werkplekbeheer als implementaties en storingen. Niets is voor Demian te gek. Bij Verdel ICT & Media houdt hij zich voornamelijk bezig met systeembeheer en de implementatie van nieuwe serveromgevingen. Demian heeft een probleemoplossend vermogen en beschikt over een helikopterview. Wanneer je advies nodig hebt over een passende ICT-oplossing denkt hij graag met je mee!

Diane van Berkel

Diane van Berkel

Senior Media- en Communicatieadviseur

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij een consultancybureau is Diane op 1 mei 2012 gestart bij Verdel ICT & Media. Onze eerste vrouwelijke werkneemster! Zij helpt ons én onze klanten met het van A-Z ontwikkelen en implementeren van uiteenlopende mediaproducten; van websites tot social media, van PowerPoints tot Prezi-presentaties, van brochures tot beursmateriaal. Hands-on en met een duidelijk communicatieplan in de hand. Op zoek naar een allround media- en communicatiespecialist die met je meedenkt over jouw communicatievraagstuk? Bel Diane voor een afspraak.

Dick Jansen

Dick Jansen

Technisch Manager ICT

Dick is eindverantwoordelijk voor de Technische Buitendienst en het supportteam van Verdel ICT & Media. Hij verzorgt de voorbereiding van implementaties, evalueert projecten met zowel klant als collega's, adviseert de planning en fungeert als vraagbaak voor interne medewerkers. Ook maakt Dick deel uit van het Managementteam. Een zeer betrokken, gedreven collega dus!

Dirk Straathof

Dirk Straathof

Software-engineer / .NET-programmeur

Dirk is onze .NET-programmeur. Windows-tools, webapplicaties maar ook databases zijn echt zijn ding. Van ontwerp tot volledig geïmplementeerde, relationele database of werken met PHP en mySQL... zolang hij kan programmeren is het goed. Dirk is pragmatisch, past zich flexibel aan bij veranderende omstandigheden en improviseert waar nodig. Alles om tot een goed resultaat voor de klant te komen.

Emiel Oudshoorn

Emiel Oudshoorn

Medewerker Expert Center

Van maandag tot en met vrijdag word je in het Verdel Expert Center hartelijk ontvangen door onze collega Emiel. Hij heeft veel ervaring met alledaagse computerproblemen, waardoor hij die van jou snel traceert én oplost. Ook voor advies voor uitbreiding van jouw systeem of een compleet nieuw apparaat is Emiel de expert die je zoekt.

Erik Stolker

Erik Stolker

Expert Voice over IP

Als eerste fulltime medewerker van ons bedrijf is Erik een bekend gezicht bij Verdel ICT & Media. Hij is dé expert op het gebied van Xelion Voice over IP. Of je nu met één of 250 gebruikers optimaal wilt communiceren via het internet... Erik denkt mee en richt de telefonieoplossing compleet voor je in. Ook bezoekt hij onze zakelijke klanten op locatie voor bijvoorbeeld installatiewerk of de inrichting van clouddiensten.

Frank Staal

Frank Staal

Netwerkbeheerder / Implementatiespecialist

Door zijn ruime ervaring in de automatisering is Frank van alle markten thuis. Of het nu gaat om de implementatie van jouw nieuwe serveromgeving, om applicatie- of netwerkbeheer, storingen of onderhoud? Frank draait er zijn hand niet voor om.

Fred van der Meer

Fred van der Meer

Trainer / Applicatiebeheerder

Fred gaat verder waar veel van onze collega’s ophouden. De inrichting van de applicaties SnelStart en Compenda CRM zijn hem volledig toevertrouwd. Hij denkt met je mee in het automatiseren van jouw bedrijfsproces en neemt de inrichting en het onderhoud van de software volledig voor je uit handen. Heb je een vraag over een van de Microsoft Office-pakketten? Ook dan ben je bij Fred aan het juiste adres!

Gaby Havenaar

Gaby Havenaar

TRAFFIC COÖRDINATOR

Wanneer je de afdeling Media belt, is de kans groot dat je Gaby aan de lijn krijgt. Als eerste aanspreekpunt versterkt zij het mediateam ten aanzien van communicatie, planning en projectmanagement. Met ruim zes jaar ervaring als Traffic Manager bij een reclamebureau en een achtergrond in de wereld van DTP en vormgeving, is zij een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf.

 

Jasper Volwater

Jasper Volwater

Medewerker Expert Center

Jasper is een aantal dagen per week te vinden in ons Expert Center waarin hij zich vooral bezighoudt met het klaarmaken en testen van nieuwe apparaten zoals pc's, notebooks en tablets. Ook voert hij reparaties uit, maakt hij jouw notebook vrij van virussen of geeft technische ondersteuning terwijl je erop wacht.

Jip Hogenboom

Jip Hogenboom

Netwerkbeheerder / Implementatiespecialist

Jip is een zeer gedreven collega met een brede kennis op het gebied van Microsoft-oplossingen, virtualisatie en netwerkinfrastructuren. Hij gebruikt deze kennis enthousiast bij diverse implementaties en ondersteuning van klanten in de buitendienst. Jip denkt graag buiten de kaders en bijt zich vast in een vraagstuk totdat deze is opgelost.

Joep Heijstek

Joep Heijstek

Medewerker Supportdesk

Na een stage voor de opleiding tot ICT-beheerder is Joep bij ons gebleven op de supportdesk. Hij mag de jongste van de afdeling zijn, maar heeft veel kennis in huis om jouw computerprobleem vanaf afstand op te lossen. Van maandag tot en met vrijdag is Joep aan het werk en met zijn sociale en hulpvaardige karakter is hij een aanwinst voor het Verdel-team.

Johan Bremmert

Johan Bremmert

Expert wifi

Al vele jaren vrolijkt Johan de boel vanaf 's morgens vroeg op en ondersteunt hij met name onze particuliere klanten bij problemen met de computer, installatie- en montagewerkzaamheden. Boven alles is deze handige ICT'er dé expert op het gebied van aanleg en optimalisatie van wifinetwerken. Heb je deskundig advies nodig voor thuis of op kantoor? Johan komt graag bij je langs!

Joyce Spruit

Joyce Spruit

Media- en Communicatieadviseur

Na de afronding van haar hbo-studie Media en Entertainment Management is Joyce aan de slag gegaan bij Verdel ICT & Media. Zij is hier vijf dagen per week werkzaam als media- en communicatieadviseur. Joyce is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diverse mediaproducten voor onze klanten. Zowel het inrichten van websites, social media, brochures, als het maken PowerPoint en Prezi-presentaties behoren tot haar voornaamste taken.

Kevin Kraan

Kevin Kraan

Medewerker Expert Center

Naast zijn studie ICT Systeembeheer is Kevin op donderdag, vrijdag en zaterdag werkzaam in ons Expert Center. Hij adviseert klanten graag over een passende aankoop en de nieuwste producten. Dankzij zijn brede interesse in de ontwikkelingen van de ICT-wereld is hij altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes. Voor advies zit je bij Kevin dus goed.

Koen Zandvliet

Koen Zandvliet

Programmeur

Naast zijn studie tot Applicatie Ontwikkelaar ondersteunt Koen parttime het media- en applicatieteam. Hij houdt zich bezig met de bouw van applicaties en het onderhoud van websites. Met verstand van programmeertalen als PHP, ASP.NET en C# is hij een aanwinst voor onze mediatak. Koen houdt zich in zijn vrije tijd naast programmeren bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware.

Lex Hoogenboom

Lex Hoogenboom

Senior Accountmanager / Productmanager

Lex werkt al lange tijd voor ons bedrijf. In de eerste jaren als medewerker Technische Dienst en momenteel als Account- en Productmanager voor de zakelijke klanten. Lex heeft uitgebreide markt- en productkennis door continu op de hoogte te blijven van de ICT-ontwikkelingen. Hierdoor geeft hij het juiste advies, levert hij de best passende offerte en zorgt hij voor tevreden klanten! Tot slot maakt Lex deel uit van het Managementteam.

Lion Zandvliet

Lion Zandvliet

Teamleider / Accountmanager Media

Enthousiast en gedreven stuurt Lion onze Media-afdeling aan, gaat hij als Accountmanager regelmatig op pad en ontwerpt en schrijft hij zo nu en dan nog maatwerkoplossingen voor klanten. Zoek je een (technische) specialist en partner die jouw mediavraagstuk echt begrijpt? Gevonden! Lion maakt tevens deel uit van het Managementteam van Verdel ICT & Media.

Maik Hoogkamer

Maik Hoogkamer

Frontend developer / Webdesigner

Maik verzorgt zowel het grafisch (Photoshop-)ontwerp als de technische bouw van CMS-websites en shops. Hij werkt op freelance basis bij ons, maar is vrijwel dagelijks te vinden op het Veenderveld. Maik helpt je graag aan een professionele site die naadloos aansluit bij jouw wensen of huisstijl. 

Mart van Gasteren

Mart van Gasteren

Backend developer

Vers uit de schoolbanken is Mart direct bij ons aan de slag gegaan. Hij heeft veel kennis van ICT en media en zijn interesse ligt met name op het gebied van technische webaspecten. De job van fulltime Magento developer past hem dan ook erg goed. Samen met collega Riko vormt hij het Backend-team.

Martijn Mekel

Martijn Mekel

Netwerkbeheerder / Implementatiespecialist

Mooie complexe netwerken, geavanceerde mailservers, lastige problemen of een cruciale storing, daar mag je Martijn voor wakker maken. Naast het beheer van netwerken is Martijn betrokken bij veel van onze geavanceerdere implementaties.

Martijn Salet

Martijn Salet

Senior Accountmanager / Procesmanager

Al tijdens zijn studie Bedrijfskunde is Martijn bij Verdel ICT & Media in dienst gekomen en inmiddels werkt hij hier alweer heel wat jaren. Martijn vervult een dubbelrol waarin hij enerzijds als Accountmanager de zakelijke klanten adviseert en anderzijds als Procesmanager projecten voorbereidt en onze diensten optimaliseert. Als expert op het gebied van (glasvezel)verbindingen en cloud-diensten kun je bij Martijn altijd terecht voor het juiste advies! Tot slot maakt Martijn deel uit van het Managementteam.

Miek Stap

Miek Stap

Medewerker Media

Wat doet Miek niet? Miek fotografeert, schrijft teksten (in verschillende talen), ontwerpt websites en geeft trainingen. Wil je een nieuwe website en de volledige ontwikkeling uit handen geven? Van groot tot klein adviseert Miek je graag en levert snel en vakkundig resultaat.

Niels van der Geest

Niels van der Geest

Planner / Facilitair Manager

Communiceren, regelen en plannen zijn sleutelwoorden voor de dagelijkse werkzaamheden van Niels. Betrokken met onze klanten én medewerkers is het Niels zijn verantwoordelijkheid dat de juiste medewerkers op de juiste tijd bij de juiste klant aanwezig zijn. Zowel interne als externe communicatie worden door Niels begeleid. Niels is in zijn rol als Office Manager lid van het Management Team

Oscar van Velsen

Oscar van Velsen

Frontend developer / Webdesigner

Oscar is sinds begin 2017 het mediateam van Verdel komen versterken. Hij is een kei in in frontend webontwikkeling en uitstekend op de hoogte van uiteenlopende programmeertechnieken. Oscar is dus een welkome aanvulling in ons bedrijf en fulltime te vinden op Veenderveld 76! 

Patrick Bakker

Patrick Bakker

Medewerker Supportdesk

Wanneer je ons belt met een storing is er een grote kans dat Patrick je verder helpt. Vanaf onze servicedesk kijkt hij mee in jouw systeem of helpt je bij allerhande storingen. In de meeste gevallen pakt hij dit zelf snel en professioneel op. Wanneer de storing dit niet toelaat, plant Patrick een collega in voor een oplossing op locatie.

Patrick Gordijn

Patrick Gordijn

Medewerker Supportdesk

Patrick biedt je telefonische ondersteuning bij allerhande gebruikersvragen en storingen. Vanaf onze servicedesk kijkt hij op afstand met je mee in jouw systeem en lost het probleem professioneel en binnen no-time op. Patrick rust niet voordat jouw storing verholpen is en stuurt, indien nodig, een collega naar locatie.

Patrick Hoogervorst

Patrick Hoogervorst

Medewerker Supportdesk

Patrick is fulltime medewerker op onze supportdesk waar hij het tevreden stellen van klanten als zijn grootste uitdaging ziet. Met ruime ervaring in het samenstellen, assembleren, repareren en verkopen van computers is hij een enorme aanwinst voor het team. Ook erg handig: hij is altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes!

Rick van der Horst

Rick van der Horst

Medewerker Expert Center

Collega Rick is zowel op vrijdag als zaterdag aan het werk in ons Expert Center. Hij adviseert de klanten graag bij een nieuwe, passende aankoop en verzorgt zo nu en dan een reparatie van apparatuur. Hij volgt een studie Informatica, is geïnteresseerd in alles wat met ICT te maken heeft én op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dat vlak.

Rick van der Zwet

Rick van der Zwet

Medewerker Expert Center

Rick is een van onze sportiefste collega's! Na de sportopleiding CIOS volgt hij nu de studie Bewegingstechnologie. Rick is een harde werker met veel ICT-kennis. Hij helpt je op vrijdagavond en zaterdag met enthousiasme verder bij jouw aankoop in het Expert Center.

Ricky Bosman

Ricky Bosman

Medewerker Expert Center

Ricky heeft na de opleiding tot Mediadeveloper gekozen voor de hardwarekant én Verdel ICT & Media. Hij heeft het erg naar zijn zin bij ons en is dan ook maar liefst vijf dagen per week te vinden in het Expert Center. Hij repareert computers en staat klanten te woord. Wil je snel en goed geholpen worden, dan zit je bij Ricky helemaal op de juiste plek.

Riko Loos

Riko Loos

Senior Backend developer

Of het nu gaat om de ontwikkeling van een website of een webshop, Riko bijt zich vast in alle technische uitdagingen die hierbij horen. Met name voor vraagstukken over Magento, het platform voor e-commerce webshops, ben je bij hem aan het juiste adres.

Rob Witteman

Rob Witteman

Accountmanager

Al sinds het jaar van oprichting in 2000 is Rob onderdeel van het Verdel-team. In de afgelopen jaren werkte hij op diverse afdelingen: de Technische Dienst, het Expert Center en momenteel bij Accountmanagement. Met zijn uitgebreide kennis van ons bedrijf, de markt en de beschikbare ICT-oplossingen is Rob dé collega waar je als zakelijke klant terecht kunt voor uitstekend advies.

Ron Riethoven

Ron Riethoven

Systeembeheerder / Netwerkbeheerder

Door zijn ruime ervaring, opgedaan bij diverse bedrijven in de automatiseringsbranche, is Ron van alle markten thuis. Zijn expertise zet hij bij ons in om het beheer van klanten naar een nog professioneler niveau te tillen. Of het nu gaat om de implementatie van jouw nieuwe serveromgeving, om applicatie- of netwerkbeheer, storingen en onderhoud... Ron draait er zijn hand niet voor om. 

Ryan Kooreman

Ryan Kooreman

Medewerker Expert Center

Ryan is een sociale, leergierige en zeer gemotiveerde medewerker. Hij houdt ervan om bezig te zijn met computers én van klantcontact. Hij stapt, naast het volgen van een ICT-opleiding, vier dagen per week vrolijk zijn bed uit om aan de slag te gaan in het Expert Center. Dus kom snel langs op Veenderveld 32 en Ryan geeft jou als particuliere of zakelijke klant een passend advies.

Stefan Möllers

Stefan Möllers

Inkoper / Ordermanager

Sinds de dag dat je bij Verdel de winkel in kon lopen, stond Stefan al achter de balie. Stefan is het gezicht van ons Expert Center, zorgt voor het juiste advies, een nette winkel en de juiste voorraad. Ook verzorgt hij een deel van het ordermanagement.

Tim van der Meer

Tim van der Meer

Accountmanager

Tim is een voor velen bekend gezicht vanuit het Expert Center. Sinds kort is hij onderdeel van het team accountmanagers waar hij onze zakelijke klanten adviseert. Met zijn berg aan ervaring is deze veelzijdige collega een aanwinst voor de afdeling!

Tim van der Steen

Tim van der Steen

Systeembeheerder / Netwerkbeheerder

Het onderhouden, optimaliseren en uitbreiden van jouw bedrijfsnetwerk is Tim wel toevertrouwd. Door de ruime ervaring die hij heeft, lost hij niet alleen problemen snel op, maar kan hij ook zorgdragen voor een goede instructie, ondersteuning en advies.

Wessel van Buren

Wessel van Buren

Frontend developer / Webdesigner

Als Interactive Media Designer zet Wessel zich in om interactie te creëren tussen websitebezoeker en bedrijf. Gebruiksvriendelijkheid voor zowel deze bezoeker als de ondernemer staat bij hem hoog in het vaandel. Wessel ontwerpt en ontwikkelt op maandag, dinsdag en donderdag CMS-websites en -webshops bij Verdel ICT & Media.

Wouter Blok

Wouter Blok

Projectmanager / Implementatiebegeleider

Met bergen ervaring in remotebeheer en als Exchange- en Lync-specialist is Wouter bij Verdel ICT & Media als senior netwerkspecialist in dienst gekomen. Drie dagen per week is hij vliegende keep in de buitendienst, daarnaast is hij assistent-bondscoach van het Nederlands korfbalteam! Een echte aanpakker dus.

Over Verdel ICT & Media

Cees Vesseur

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84