Over ons

Over Verdel ICT & Media
Op 1 januari 2000 schreef Barry Verdel zijn eenmanszaak Verdel P.C.-Partner in bij de Kamer van Koophandel. Al snel groeide het uit tot een serieus ICT-bedrijf, dat het lokaal zelfs tot marktleider schopte. En nog steeds groeien we. Anno nu vind je Verdel ICT & Media in drie bedrijfspanden aan het Veenderveld in Roelofarendsveen: een mooie locatie direct aan snelweg A4. Ook qua bedrijf ontwikkelde Verdel ICT & Media zich. Het Expert Center, Automatisering, Web- en Applicatieontwikkeling of de Printshop: zoek je ‘iets’ op het gebied van ICT en media-uitingen? Zoek niet verder. Bekijk onze corporate folder.

Missie
Verdel ICT & Media is open en betrouwbaar. Een totaalleverancier in de ICT met een no-nonsense mentaliteit. Klaar om de ICT-behoefte van de (regionale) klanten zo goed en compleet mogelijk in te vullen.

Visie
Niet alleen streeft Verdel ICT & Media naar een groei in omzet en winst, maar vooral steeds weer naar een groei van kennis, klanttevredenheid, medewerkers en professionaliteit. En groeien doen we!

Doelen
Een team van gemotiveerde medewerkers maakt een succesvol bedrijf. Daar zijn we ons heel erg van bewust. Heb jij specifieke kennis in huis? We geven je graag een plek. Wil je als medewerker van functie wisselen of je specialiseren? Dat ondersteunen we door trainingen en coaching. De juiste medewerkers met de juiste kennis – daar draait het om.

Groei betekent ook: nieuwe klanten. En het contact met bestaande klanten versterken. Met een professionele accountmanagementstructuur willen we de interne bedrijfsprocessen van onze klanten nóg beter begrijpen.

Strategie
Verdel ICT & Media houdt van korte lijnen met de klant. Wij werken met vaste systeembeheerders en accountmanager voor één klant. We nodigen onze klanten graag uit om bij te praten over ontwikkelingen in de ICT-markt.

Ook een uitbreiding van de servicedesk staat op stapel. Een grotere servicedesk zorgt voor korte reactietijden en (nog meer) flexibiliteit bij storingen.

Over Verdel ICT & Media

Barry Verdel

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84