Over ons

Over Verdel ICT & Media
Op 1 januari 2000 schreef eigenaar Barry Verdel zijn eenmanszaak ‘Verdel P.C.-Partner’ in bij de Kamer van Koophandel. Al snel groeiden we uit tot een professioneel ICT- en mediabedrijf en werden we voor klanten in de regio Kaag en Braassem de totaalpartner ‘om de hoek’. Het werkgebied is inmiddels flink uitgebreid, maar Roelofarendsveen blijft uiteraard de vaste stek.

Kennis van zaken
Het team van experts bestaat nu uit ruim 37 enthousiaste medewerkers. Ook in deze tijd weten wij de groei door te zetten en spelen we in op de huidige marktontwikkelingen omtrent digitalisering. Naast het Expert Center en de automatiseringstak, focussen wij ons daarom tevens op (online) communicatieadvies en vormgeving, de ontwikkeling van websites, webshops en apps. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van ICT én media. Alles om jouw doel als (MKB-)klant te bereiken!

Samen de uitdaging aan
Verdel ICT & Media is open en betrouwbaar; een totaalleverancier met een no-nonsense mentaliteit. We doen graag professioneel zaken in een informele setting. Wil je met ons brainstormen over jouw ICT- of media-uitdaging onder het genot van een kop koffie? Je bent van harte welkom in het Verdel Expert Center, de huiskamer van ons bedrijf. Uiteraard komen we ook graag bij jou langs.

Meer informatie
Je vindt het Expert Center op Veenderveld 32 in Roelofarendsveen, vlakbij de A4-snelweg. Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via 071-3310184 of stuur een e-mail.

Over Verdel ICT & Media

Patrick Hoogervorst

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84