Wij maken complete websites mét een helder plan

Door Verdel ICT & Media op

Wij maken complete websites mét een helder plan

Je bent toe aan een nieuwe website. De huidige variant is verouderd, schaalt niet mee op mobiele apparaten, is niet goed vindbaar, sluit niet meer aan bij de kernwaarden of je bent net een bedrijf gestart. Hoe wij jou van A tot Z begeleiden? Lees snel verder.

Hands-on communicatieplan
We beginnen met een mediasafari of communicatiestrategie. Het eerste zetten we in als je met verschillende mediaspecialisten wilt brainstormen over jouw bedrijfsidee. Het tweede wanneer je iets verder bent in het proces. Beide dienen tot doel om de doelen, doelgroepen, boodschap en wensen voor vormgeving, inhoud en functionaliteiten op een rijtje te zetten. Vaak is er meer nodig, zoals social media, een digitale nieuwsbrief en briefpapier, dan nemen we dit direct mee. Zzp'er? Ook dan zetten we wat uitgangspunten op papier en gaan we vooral snel aan de slag!

Ontwerp en contentcreatie
Na goedkeuring van de opdracht, ontwikkelen we een standaard- of maatwerkdesign, afhankelijk van jouw wensen en budget. Dit schaven we in overleg bij en daarna implementeren we het ontwerp in het CMS-systeem ExpressionEngine of Wordpress. Hierin kun je de website later zelf eenvoudig beheren. Tot slot ondersteunen onze communicatie-experts je met plezier bij het creëren van content. Denk aan de aanschaf of productie van foto's en het schrijven of redigeren van zoekmachinevriendelijke webteksten. Is de website gereed, dan zorgen wij voor plaatsing op het juiste domein. 

Meer informatie
Op deze manier is de website compleet verzorgd door één partij. Wel zo efficiënt en we bieden voor elk budget een passende oplossing. Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Neem contact op met Lion Zandvliet via 071-7440054 of l.zandvliet@verdel.nl

Over Verdel ICT & Media

Mart van Gasteren

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84