Werken in de cloud: over de mogelijkheden, kansen en risico’s

Door Verdel ICT & Media op

Op donderdag 11 oktober a.s. organiseert Verdel ICT & Media een informele en leerzame avond over ‘werken in de cloud’. Wat houdt dit werken in de wolken nu eigenlijk in? Altijd en overal ter wereld aan documenten werken ongeacht het apparaat dat je ervoor gebruikt... hoe zit dat? Wij zetten alle mogelijkheden om op een veilige, efficiënte en betaalbare manier gebruik te maken van deze internetoplossing graag voor je op een rij! Zijn er alleen maar voordelen of toch niet?

Ben je zelfstandig ondernemer of heb je een klein bedrijf? Laat je door ons bijpraten op 11 oktober in onze eigen Verdel Bar op het Veenderveld. Er zijn geen kosten aan verbonden. We starten de avond met een kopje koffie om 19.30 uur en eindigen om 21.15 uur met een borrel in ons gezellige bedrijfscafé, zodat er gelegenheid is om na te praten en om wellicht wat nieuwe contacten op te doen. Ook ons accountmanagementteam (Lion, Lex, Martijn, Dick & Barry) is aanwezig!

De agenda:
19:30 uur Koffie en ontvangst
20:00 uur Welkom
20:05 uur Cloud! Wat is het? Wat kun jij ermee?
20:20 uur Mijn data overal beschikbaar!?
20:30 uur Een cloudtoepassing: Voice over IP
20:40 uur Een cloudtoepassing: e-mail en data overal beschikbaar
20:55 uur Vraag en antwoord
21:10 uur Afsluiting en borrel

Om te voorkomen dat wij voor onvoldoende borrels hebben gezorgd of nog een week lang gebakjes moeten eten; laat ons even weten of je komt? Stuur direct een e-mail of bel 071-3310184. Graag tot 11 oktober!

Over Verdel ICT & Media

Danny van der Zwet

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84