Maak op 5 oktober gratis kennis met Office 365

Door Verdel ICT & Media op

Maak op 5 oktober gratis kennis met Office 365

Thuis of op kantoor, van telefoon tot desktop en alle apparaten daar tussenin: Office 365 biedt de tools waarmee je het werk gedaan krijgt. Altijd én overal. Ben je ICT-verantwoordelijke binnen een organisatie en wil je de productiviteit en flexibiliteit van werken verhogen? Lees dan snel verder.

Expertsessie 5 oktober
Op donderdag 5 oktober organiseren wij een gratis expertsessie Office 365. Wat is het, wat doet het, wat brengt het jou? Collega en expert Lex vertelt tijdens deze boeiende introductie van Office 365 over de mogelijkheden. Laat je verrassen door de eenvoud van samenwerken in de cloud en de vele mobiele apps als Outlook, SharePoint, Yammer en Skype for Business. Er is uiteraard ruimte voor het stellen van vragen, graag zelfs!

Informatie en aanmelden
De sessie vindt plaats van 15.30 tot 17.00 uur in de Verdel Oase op de begane grond van Veenderveld 76 in Roelofarendsveen. Aanmelden van maximaal twee personen per organisatie kan via info@verdel.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang.

Over Verdel ICT & Media

Oscar van Velsen

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84