Jouw bedrijf in beeld met 360-graden fotografie

Door Verdel ICT & Media op

Jouw bedrijf in beeld met 360-graden fotografie

Met behulp van 360-graden fotografie kun je jouw bedrijf op een mooie manier in beeld brengen. Met een dergelijke virtuele tour kun je klanten laten zien wat je in huis hebt, of je nu eigenaar bent van een restaurant, café, winkel, kantoor of showroom. Naast een kijkje in de keuken geven de beelden een boost aan jouw website en de vindbaarheid in zoekmachines.

Hoe werkt het?
Wij komen graag met onze speciale 360-graden camera bij je op locatie om professionele panoramabeelden van jouw bedrijf te maken. Vervolgens bewerken we de beelden, verwerken we deze tot een virtuele rondleiding en verzorgen we de plaatsing op Google Street View.

Meer informatie
Bekijk hieronder een voorbeeld van het Verdel Expert Center. Neem voor meer informatie over 360-graden fotografie of een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op via info@verdel.nl of 071-3310184. 
 

 

Over Verdel ICT & Media

Bjorn van Es

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84