Onze merken

Ons merkenpakket, daar zeg je u tegen. Met dit complete totaalpakket grijp je nooit mis. Wat je wensen ook zijn.

 • Apple

  Apple

  Sinds 2010 voeren wij het razend populaire merk Apple actief in onze computershop. Dit houdt in dat je bij ons terecht kunt met al jouw Apple-vragen, bestellingen en uiteraard ook reparaties. Wij leveren het volledige Apple-assortiment; van iPod tot iMac en van iPad tot Macbook!

  Meer informatie
  Neem voor meer informatie over een Apple-product contact met ons op via 071-3310184 of stuur een e-mail

 • Asus

  Asus

  Asus ontwikkelt technisch hoogwaardige producten. Wij leveren zowel componenten als videokaarten en moederborden, maar ook de notebooks zijn in het Expert Center verkrijgbaar. Doorgaans hebben wij volop Asus-producten voorradig. Als officieel partner van Asus helpen wij je ook graag met de garantieafhandeling.

  Meer informatie
  Neem voor meer informatie over een Asus-product contact met ons op via 071-3310184 of stuur een e-mail.

 • Logitech

  Logitech

  Voor een uitgebreid assortiment PC- en notebookaccessoires van Logitech zit je in onze computershop goed. Wij hebben volop desktopproducten, webcams, headsets, speakersets en andere toebehoren op voorraad. Kom gerust eens langs voor advies.

  Meer informatie
  Neem voor meer informatie over een Logitech-product contact met ons op via 071-3310184 of stuur een e-mail.

 • Hewlett Packard

  Hewlett Packard

  Aan onze zakelijke klanten adviseren wij veelal Hewlett Packard-servers, workstations, thin clients, PC's en notebooks. Ook leveren wij Hewlett Packard-printeroplossingen. Als partner van dit sterke merk kun je bij ons aankloppen voor de beste prijs en de juiste service. 

  Meer informatie
  Neem voor meer informatie over een Hewlett Packard-product contact met ons op via 071-3310184 of stuur een e-mail.

 • OKI

  OKI

  Voor een robuuste monochroom of kleurenlaserprinter adviseren wij je graag een OKI-oplossing. Met maar liefst drie jaar garantie op alle printers bieden wij je als OKI-partner maximale support. Je kunt bij ons terecht voor de levering van hardware en supplies, maar ook voor installatie en ondersteuning.

  Meer informatie
  Neem voor meer informatie over een OKI-product contact met ons op via 071-3310184 of stuur een e-mail.

 • Microsoft

  Microsoft

  Als officieel partner laten wij onze medewerkers trainen in de installatie, de inrichting en het onderhoud van Microsoft-oplossingen. Ook geven we zelf trainingen in het gebruik van vrijwel alle desktopproducten. Voor zowel zakelijke als privédoeleinden helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze.

  Meer informatie
  Neem voor meer informatie over een Microsoft-product contact met ons op via 071-3310184 of stuur een e-mail.

 • Canon

  Canon

  Kies je voor grafische kwaliteit, dan kies je voor Canon. Wij leveren inktjetprinters en scanners voor de thuisgebruiker en laserprinters voor de zakelijke markt. Ook adviseren we je met plezier bij de aanschaf of de lease van grotere apparatuur. Kom gerust eens langs in het Expert Center voor een demonstratie van de Canon foto- en video-oplossingen.

  Meer informatie
  Neem voor meer informatie over een Canon-product contact met ons op via 071-3310184 of stuur een e-mail.

Over Verdel ICT & Media

Patrick Bakker

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84