Algemene voorwaarden

Verdel ICT & Media heeft service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Wij proberen jou als klant te verrassen met nét dat beetje meer service dan je had verwacht. Mochten er onverhoopt toch onduidelijkheden zijn, dan is het goed om afspraken helder te hebben. Verdel ICT & Media heeft ervoor gekozen zich te conformeren aan de leveringsvoorwaarden van ICTWaarborg. Deze voorwaarden worden door veel van onze branchegenoten ook gebruikt wat jou als klant veel duidelijkheid verschaft. Bij veranderende wetgeving of nieuwe producten en diensten worden de voorwaarden waar nodig geoptimaliseerd. De voorwaarden zijn voor jou als consument of als zakelijke klant verschillend. Om die reden vind je hieronder twee downloadlinks terug. 

Wil je onze leveringsvoorwaarden ontvangen in het Engels, neem dan contact op via info@verdel.nl of 071-3310184. Do you want to receive our terms in English, please contact us at info@verdel.nl or 071-3310184.

Algemene leveringsvoorwaarden consument

Algemene leveringsvoorwaarden zakelijk

Over Verdel ICT & Media

Lex Hoogenboom

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84