1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Waste Vision

Bedrijfsvoering optimaliseren met een maatwerk webapplicatie

Waste Vision stimuleert gemeenten, burgers en bedrijven om fracties te scheiden, en deze zo duurzaam mogelijk in te zamelen. Zo creëren we stap voor stap een samenleving waarin afval niet het einde is, maar het begin van iets moois.

Waste Vision

Waste Vision

Waste Vision produceert, installeert en onderhoudt een brede range aan onder- en bovengrondse afvalcontainers inclusief bijbehorende elektronische hard- en software. Gemeenten besparen met deze technologie aanzienlijk op de kosten van afvalinzameling. Inmiddels zijn meer dan 100.000 afvalcontainers door Waste Vision voorzien van deze technologie in binnen- en buitenland.

De uitdaging

De medewerkers van Waste Vision houden handmatig kwaliteitsformulieren bij. Om de bedrijfsvoering te optimaliseren en standaardiseren, wensen zij een nieuwe vorm van kwaliteitsregistratie.

De oplossing

Wij helpen Waste Vision met hun processen door middel van een maatwerk webapplicatie gebaseerd op .NET. De applicatie beschikt over een koppeling met Microsoft Authenticatie (Azure Active Directory), waardoor de gebruikers met hun bestaande microsoft-gegevens inloggen. Zo hebben ze geen aparte gebruikersnaam en wachtwoord nodig om de formulieren te beheren. 

De applicatie bevat vragen over keuringen om kwaliteit te registreren. Door de koppeling met Sharepoint Lijsten kunnen de gebruikers de gegevens van de keuringen makkelijk in een overzicht inzien. Wanneer op papier een onveilige situatie op de werkvloer geschetst wordt, krijgen de medewerkers automatisch een melding. 

Lion
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Hoe is het gesteld met de productiviteit van jouw team of bedrijf? Teamleider en architect Lion denkt graag met je mee om jouw manier van (samen)werken naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de mogelijkheden, kansen en voordelen? Kom eens langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met Lion en zijn team.  

Mail Lion 071 - 744 0054