1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Vaarbewijs Academy

Jouw identiteit terug zien in je website

Vaarbewijs Academy valt onder de vloot van Gottmer Uitgevers Groep. Al jaren zijn wij trotse online media partner van de uitgeversgroep. Ditmaal realiseerde we voor hen een vindbare website met shopfunctie.

Bekijk de website

Vaarbewijs Academy

Vaarbewijs Academy

Vaarbewijs Academy staat voor kwalitatief goede cursussen en trainingen. De organisatie helpt waterliefhebbers optimaal voor te bereiden op het behalen van het Klein Vaarbewijs. Stel je eigen mix van leermiddelen samen: leren uit het cursusboek, via online vaarbewijscursussen en door het oefenen van de examentrainingen in de veilige online leeromgeving van Vaarbewijs Academy. Je kunt hierdoor op eigen tempo leren, net zo lang tot jij klaar bent voor het CBR-examen.

Verouderde website

De website van Vaarbewijs Academy was sterk verouderd. De content op de website was achterhaald, het systeem voldeed niet meer aan de wensen en het totaalplaatje paste niet bij de uitstraling van Vaarbewijs Academy. Hoog tijd voor vernieuwing!

Samen tot een nieuw geheel

Voor het shopgedeelte zijn we een samenwerking aangegaan met onze partner Yourstyle.  Zei het ontwerp en de bouw van de nieuwe website. Wij dachten mee over het concept, bepaalde de geschikte tone of voice, schreven passende webteksten  op basis van SEO en richtte het nieuwsbriefsysteem in voor communicatie met de leden. Samen zorgde we voor een goede uitstraling van het bedrijf op de nieuwe website.

Sharon Honders - teamleider online media bij Verdel
Vraag Sharon voor advies en hulp

Ook een webshop starten?

Heb jij ook een plan voor een webshop, maar kan jij wel wat wat extra handjes of kennis gebruiken? Onze teamleider online media Sharon weet van de hoed en de rand! Neem contact met haar op voor meer informatie of plan direct een kennismaking in.

Neem contact op 071 - 744 0054