1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Piekfijn en Maro Hairclub

Complete automatisering- én communicatieoplossing

Piekfijn Haar & Visagie en Maro Hairclub zijn twee gerenommeerde kapsalons in Noord-Holland. In samenwerking met Planetzelf.com hebben wij de automatisering en telefonie van beide zaken tot in de puntjes geregeld.

Over Planetzelf.com

Over Planetzelf.com

Planetzelf.com regelt al jaren de automatisering van diverse kapsalons. De salonautomatiseringssoftware biedt onder andere een afrekensysteem waarbij betalingen van behandelingen en/of producten snel en makkelijk afgehandeld kunnen worden. Middels een online agenda maken klanten 24/7 een afspraak. Daarnaast biedt Planetzelf.com een webshop waarbij salons hun producten online kunnen aanbieden.

Inhoud

De uitdaging

Planetzelf.com klopte bij ons aan om de automatisering die zij voor diverse salons in Nederland realiseren, naar het volgende level te tillen. Met behulp van een telefonieoplossing moesten de klanten van de kapsalons nóg beter en sneller geholpen kunnen worden. Met deze uitdaging gingen wij natuurlijk graag aan de slag.

De oplossing

De Voice over IP-oplossing van Xelion bleek de ideale match met de software van Planetzelf.com. Wij zorgden voor een gestroomlijnde koppeling tussen het softwareautomatiseringspakket en de connectiviteitsdienst.

De voordelen

  • Alle klantcommunicatie in één pakket
  • Bereikbaar op zowel het vaste nummer, mobiel of notebook
  • Bij een oproep heb je direct alle gegevens van je klant in beeld
  • Alle gesprekken worden automatisch geregistreerd
  • Klanten kunnen 24/7 online een afspraak maken
Tim van Dijk
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Wil jij de connectiviteit van jouw bedrijf en je collega’s goed inrichten? Tim en het team denken graag met je mee. Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek, zo zorgen wij er samen voor dat jij bereikbaar bent hoe en wanneer jij dat wilt! 

Mail Tim 071 - 744 0053