1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Hoe benut jij jouw Microsoft-licenties?

Hoe benut jij jouw Microsoft-licenties?

Microsoft verhoogde per 1 april 2023 haar prijzen. "Alweer?", horen wij je denken. Microsoft biedt supermooie oplossingen, maar we snappen dat je niet zit te wachten op extra kosten. Wij helpen je kritisch te kijken naar je licenties en de kosten in de hand te houden. 

Tips om kosten te drukken

Wil jij zelf je licenties eens kritisch bekijken en overbodige licenties of diensten opschonen? Let dan op het volgende: 

  • Zijn alle licenties die wij afnemen, in gebruik? Schaal af waar mogelijk! 
  • Welke diensten heeft collega X nodig voor zijn/haar werkzaamheden? Is dan een minder volledige licentie, en daarmee goedkopere licentie, misschien ook voldoende?
  • Zijn onze licenties jaar- of maandabonnementen? Je betaalt meer voor maandelijkse flexibiliteit, maar als je een jaar betaalt voor een licentie die je mogelijk niet het hele jaar gebruikt, is maandelijks wellicht goedkoper. 

Alle functionaliteiten benutten

En als je dan toch een Microsoft-licentie hebt, zorg dan ook dat je alle functionaliteiten weet te benutten! Zo haal je meer waarde uit de diensten én je geld. Ook hier helpen wij jou graag bij tijdens (een van) onze Microsoft-trainingen. Bekijk onze eerstvolgende trainingen: Microsoft 365 gevorderd, Microsoft 365 bouw je eigen intranet en Microsoft 365 basis. 

Adviesteam
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd waar jij misschien meer uit kan halen? Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek met een van onze adviseurs. Zo zorgen wij er samen voor dat jij zo efficiënt mogelijk te werk gaat, met de focus op jouw organisatie!

 

Neem contact op 071 - 744 0053