1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Dobbe Transport

Awarenesstraining voor medewerkers

Dobbe Transport is al meer dan 170 jaar een begrip. En niet alleen in Roelofarendsveen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een gerenommeerde logistiek dienstverlener met ruim 150 medewerkers. 

De uitdaging

Al jaren verzorgen wij het ICT-beheer van Dobbe op hoog niveau. En zoals wij al eerder aangaven, bestaat een succesvol securitybeleid uit drie onderdelen: de techniek, het proces en de mens. 

De techniek en het proces heeft Dobbe goed op orde. Alleen de medewerkers moesten nog getraind worden, het belangrijkste onderdeel van de security-driehoek. Naar aanleiding van een uitgevoerde phishingsimulatie, planden we een bewustwordingstraining met de medewerkers. 

De oplossing

Onze projectmanager verzorgde de awarenesstraining voor de medewerkers van Dobbe. In deze interactieve training kwamen verschillende casussen en voorbeeldmails aan bod. Wat zouden de medewerkers met deze voorbeeld mails doen en waar kunnen ze nu aan zien of dit een phishingmail is of juist niet? Tijdens deze bewustwordingssessie bieden we handvatten en een checklist om de interne security op peil te houden.

Dobbe

Het resultaat

In een klein uurtje is de bewustwording intern vergroot. Het team heeft nu meer inzicht in de digitale risico's en valkuilen en weet hoe zij moet handelen wanneer er een phishingmail binnen komt.

CarelJan
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Ook in het geval van cybersecurity leiden er meerdere wegen naar Rome. CarelJan en het team kijken graag met je mee om het beste pad te vinden en de juiste oplossingen te bieden. Zo is jouw bedrijf écht geholpen en écht goed beveiligd. Neem contact op met CarelJan voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Neem contact op 071 - 331 0184