Nieuws

Microsoft Surface 4: je hebt nog maar één apparaat nodig

Door Barry op

Heb jij ook een desktop, laptop en/of tablet in huis? Dan ben je niet de enige! Microsoft heeft daar iets handigs op verzonnen: Microsoft Surface 4. Dé vervanger voor al deze apparaten in één.

Wat is dat; Microsoft Surface?
Microsoft Surface werkt als een mobiele werkplek en ziet eruit als een grote tablet. Met een 12,3"-scherm is het echter een volwaardige laptopvervanger. Je...

Workshop ‘Maak kennis met Xelion’ op 17 maart 2016

Door Barry op

Xelion 6 is de meest geavanceerde Voice over IP-centrale ter wereld die een totale set aan functionaliteiten heeft, maar je nooit laat verdwalen. Zakelijk bellen, chatten, mailen of smssen. Via de bureautelefoon, smartphone of je PC, op kantoor, thuis én onderweg. Alles is mogelijk.

Xelion workshop: 17 maart 2016
Ben je eigenaar, leidinggevende of ICT-verantwoordelijke van een...

Lees het ICT- en medianieuws van januari

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van januari waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Namens het hele team een fantastisch 2016 gewenst! Komend jaar trekken we alles uit de kast om jou als klant écht te begrijpen en te adviseren.
 • Vanaf 1 januari hebben werknemers het recht om thuis te werken. Met onze maatwerkoplossingen wordt dat een eitje! 
 • De ASUS ZenPad tablet en...

Probleemloos flexwerken met onze maatwerkoplossingen

Door Barry op

Vanaf 1 januari 2016 hebben werknemers het recht om thuis te werken of gebruik te maken van een flexibele werkplek. Met de komst van deze nieuwe wet kunnen jouw werknemers een verzoek bij jou als werkgever indienen, om zo de werktijden en arbeidsplaats te wijzigingen. Hiermee wil de overheid flexwerken stimuleren en werknemers motiveren om te werken op voor hen gunstige tijden en...

Bestel nu jouw producten eenvoudig in onze webshop

Door Barry op

In 2016 richten we ons bedrijf zowel online als offline nóg klantgerichter in. De eerste tekenen daarvan zijn nu ook voor jou zichtbaar: begin december lanceerden we met veel trots de Verdel-webhop. Als totaalleverancier van ICT en media kon een eigen exemplaar natuurlijk niet uitblijven.

Wat onze shop nu zo bijzonder maakt?
Je kunt er niet alleen online spullen kopen, maar...

Ondersteuning bij het schrijven van vindbare teksten

Door Barry op

Veel ondernemers die bij ons of elders een website laten ontwerpen, hebben onvoldoende capaciteit, tijd of wellicht kennis om zelf webteksten te schrijven. Het is de kunst de juiste snaar te raken bij de bezoeker en te voldoen aan de nieuwste Google-eisen. Voor het (her)schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten voor jouw nieuwe website ben je hier aan het juiste adres.

Wij...

Lees het ICT- en medianieuws van november

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van november waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Komend weekend is het alweer zover: de Sint komt aan in ons land. Koop jouw Sintcadeaus tijdens onze feestelijke koopavond.
 • Wil je nu wel eens weten wie de persoon achter de stem of e-mail is? Neem een kijkje op onze medewerkerspagina.
 • Tip voor de feestdagen: de allernieuwste Apple...

Check onze ICT- en media-update van oktober

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van oktober waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Weten of werken in de cloud iets voor jouw bedrijf is? Wij zoeken het voor je uit met de Cloudscan!
 • Recent hebben wij de website van opslagexpert Kubus omgetoverd tot een nieuw exemplaar. Bekijk het mooie resultaat.
 • Lees alles over de aangepaste functionaliteiten en mogelijkheden van...

Nieuwe online entree voor de gemeente Kaag & Braassem

Door Barry op

Bij Verdel ICT & Media denken wij graag met ondernemers mee over online media. Wat ga je vertellen, wat ga je laten zien, wat wil je bereiken, werkt dat, wat is het resultaat? Wij maken natuurlijk het liefste mooie oplossingen, maar nog liever oplossingen waar jij als onze klant écht wat aan hebt. Pas wanneer wij iets voor je oplossen, zijn we immers van toegevoegde waarde.

In één...

Verdel & Magento shops: hét ideale koppel

Door Barry op

Voor wie aan de slag wil met een praktische en moderne Magento webwinkel zit bij Verdel ICT & Media goed. Wij hebben de technische én de grafische kennis in huis om een shop volledig af te stemmen op jouw wensen! Geen idee welke functionaliteiten er het beste passen bij jouw bedrijf, producten of doelgroep? We denken graag mee over de juiste strategie, wat je budget ook mag zijn. 

...

Maak kennis met het gloednieuwe Office 2016

Door Barry op

Microsoft introduceert een nieuwe versie van het Office-programma: Office 2016. Deze update brengt natuurlijk een aantal nieuwe functionaliteiten én vragen met zich mee. Wij hebben de verbeteringen en mogelijkheden van Office 2016 voor je op een rijtje gezet.

Gebruikerservaring
In eerste instantie is op te merken dat de user interface grotendeels gelijk is gebleven. De toepassing...

Sluit nu een zakelijk mobiel abonnement af via Verdel

Door Barry op

Naast bellen via Voice over IP Voipro of Xelion 6 bieden wij sindskort ook mobiele telefonieoplossingen aan voor onze zakelijke klanten. Je kunt ons hierbij zien als een bemiddelaar die onafhankelijk advies geeft. Wij zoeken voor jou de meest passende abonnementsvorm uit en verzorgen de aanvraag. Mocht een abonnement aflopen, dan nemen we vroegtijdig contact met je op omtrent het...

De mediakeuze is reuze! Wij helpen je op weg

Door Barry op

Als ondernemer is het niet eenvoudig om in de huidige wirwar aan mediakanalen een juiste keuze te maken: kies je voor bedrijfspagina op Facebook of heb je meer aan een zakelijk LinkedIn-profiel, welke tool gebruik je om een mooie presentatie te ontwikkelen en is een digitale nieuwsbrief wel iets voor jouw bedrijf? Hoe vind je in jouw volle agenda tijd om zelf teksten te schrijven?

...

Lees het ICT- & medianieuws van september

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van september waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Altijd en overal telefonisch bereikbaar? Bel via Verdel! Wij bieden nu ook mobiele telefonieoplossingen aan.
 • Het notebook Lenovo Z50-70 is niet alleen gunstig geprijsd, maar heeft ook nog eens een full HD-beeldscherm. Nu € 449. OP = OP
 • Als ondernemer is het niet eenvoudig om de...

Iedereen bedankt voor het geslaagde jubileumfeest!

Door Barry op

Afgelopen zaterdag vierden wij ons jubileum. Het was een drukke, zonnige en vooral gezellige dag vol activiteiten in teken van het 15-jarig bestaan. Wij willen al onze klanten, leveranciers, familie, vrienden en collega's bedanken voor hun komst én inzet. Het was een onvergetelijke dag.

Rondje om, in en van de zaak!
Het rondje om de zaak was een speciaal georganiseerde wandel-...

Lees het ICT- en medianieuws van augustus

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van augustus waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Sindskort zijn wij door Microsoft officieel benoemd tot Windows 10 check-in punt. Bel of mail ons voor support!
 • Verdel ICT & Media bestaat 15 jaar en dat vieren we op 29 augustus 2015. Lees alles over dit evenement.
 • Deze mooie Lenovo IdeaPad S21e-20 van € 199 is ideaal voor iedereen...

Wij zijn een officieel Windows 10 check-in punt

Door Barry op

Zoals je wellicht weet, is het sinds 29 juli 2015 mogelijk een jaar lang kosteloos te upgraden van Windows 7 of 8(.1) naar Windows 10. Je kunt jouw gratis upgrade naar Windows 10 reserveren door op het Windows-logo te klikken onderin de taakbalk. De aanbieding betreft overigens de volledige versie van het nieuwe besturingsprogramma. Meer informatie

Microsoft check-in 
Sindskort...

Verdel ICT & Media viert haar 15-jarig jubileum!

Door Barry op

PERSBERICHT Roelofarendsveen 20 augustus 2015

Wellicht is het je al ter ore gekomen; dit jaar bestaat Verdel ICT & Media 15 jaar. Op 1 januari 2000 richtte eigenaar Barry Verdel zijn eenmanszaak op en begon hij kleinschalig met het leveren en repareren van computers vanuit huis. Ruim 15 jaar later is het bedrijf uit Roelofarendsveen voor velen dé totaalleverancier van ICT en...

Aangepaste openingstijden feestweek 2015

Door Barry op

Van vrijdag 11 september t/m zondag 20 september 2015 vindt de jaarlijkse feestweek plaats in Roelofarendsveen en Oude Wetering, waardoor onze openingstijden op enkele punten zijn gewijzigd:

Zondag 13 september
Op deze kermiskoopzondag vind je ons van 12.00-17.00 uur tijdens het straattheaterfestival Uitkaik op het Noordplein. Wij organiseren dan zoals altijd een leuke activiteit...

Check onze ICT- en media-update van juli

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van juli waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Voor wie aan de slag wil met een praktische en moderne Magento webwinkel zit bij Verdel ICT & Media goed. Wij hebben de technische én de grafische kennis in huis. Lees meer in deze update.
 • Voor een relaxte dag op het strand hebben we in de computershop de ideale draadloze...

Rondje om de zaak met loopvereniging Plantaris

Door Barry op

Op zaterdag 29 augustus vieren wij ons 15-jarig jubileum en organiseren we een gezellige dag vol activiteiten. Zo kun je bij Verdel ICT & Media onder andere terecht voor een unieke loop- én wandeltocht op en rondom het Veenderveld. 

‘Rondje om de zaak’
Op 11:00 uur start het ‘Rondje om de zaak’. Een gezellige loop ter voorbereiding op de One & Only (estafette)marathon...

Wij vieren ons 15-jarig jubileum! Proost je mee?

Door Barry op

Verdel ICT & Media bestaat 15 jaar en dat vieren we. Op zaterdag 29 augustus is het feest en proosten we graag samen met jou als klant, leverancier, familielid, vriend of collega op dit jubileum. Je bent de 29e van 11:00 tot 16:00 uur van harte welkom op Veenderveld 32 voor een rondje om, in en van de zaak!

Rondje om de zaak
We starten deze feestelijke dag sportief:...

Een ICT- of mediastrategie waarmee je écht verder kunt?

Door Barry op

Door onze slogan 'Verdel ICT & Media, wij helpen je verder!' heb je vast begrepen dat wij ondersteuning bieden op het gebied van ICT en media. Maar wist je ook dat onze dienstverlening zelfs nog een stuk verder reikt? We adviseren jou of jouw bedrijf van harte om de IT- of marketingcommunicatie-strategie naar een hoger plan te tillen.

Valt er winst te behalen in jouw IT-structuur?...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van juni

Door Barry op

Wij helpen jouw bedrijf graag verder! Lees in de speciale juni-editie van onze digitale nieuwsbrief hoe we dat willen bereiken. De onderwerpen die aan bod komen:

 • Valt er winst te behalen in jouw IT-structuur? Verdel ICT & Media denkt met je mee om de winstpunten in kaart te brengen.
 • Overweeg eens een korte of uitgebreide brainstormsessie met onze media-experts en loop met...

Workshop ‘Aan de slag met LinkedIn’ op 29 juni

Door Barry op

Elke seconde verwelkomt zakelijke netwerksite LinkedIn twee nieuwe leden. Van de gebruikers brengt 35 procent dagelijks een bezoek aan het platform en werkt 42 procent de persoonlijke profielpagina regelmatig bij. Gemiddeld spenderen leden maandelijks 17 minuten aan LinkedIn. Elke dag vinden er 25 miljoen profielbezichtigingen plaats en per minuut worden er 200 gesprekken gevoerd in...

Gratis upgraden naar Windows 10

Door Barry op

Sindskort is het mogelijk dat de melding die je hier rechts ziet staan op je computerscherm verschijnt. Geen zorgen; het is geen spam maar de mogelijkheid voor een gratis upgrade naar Windows 10! Ja, je leest het goed. Ben je in het bezit van Windows 7 of 8(.1), dan mag je vanaf 29 juli 2015 een jaar lang kosteloos upgraden.

Hoe het precies werkt
Je kunt gratis jouw upgrade naar...

Verdel biedt ActiVite-leden PC-hulp aan huis

Door Barry op

Naast zakelijk ICT-beheer komen onze collega’s Johan, Erik en Don al jaren bij jou thuis voor het installeren van draadloos en veilig internet, uitleg over een back-up voor foto's, het repareren van randapparatuur of het verwijderen van spyware en virussen. Verdel ICT & Media is sindskort ook trotse partner van ActiVite voor de ondersteuning van particuliere klanten aan huis.

PC...

Optimaliseer jouw interne communicatie

Door Barry op

Word je bedolven onder interne e-mails of wil je een centraal punt hebben om informatie met collega's te delen? Een bedrijfsintranet is bijzonder geschikt voor het verbeteren van jouw interne communicatie. Zet deze maatwerkoplossing in voor bijvoorbeeld de publicatie van nieuws en documenten, een jaarkalender en het reserveren van vergaderruimtes. Voor een modulair opgebouwd...

Problemen met jouw WiFi-verbinding?

Door Barry op

Is jouw internet traag of heb je last van een slechte draadloze verbinding? Voor slechts € 49 incl. btw verzorgen wij een infrastructuurmeting bij je thuis. Op jouw kantoor kan dit uiteraard ook op basis van nacalculatie volgens onze geldende tarieven.

Hoe gaat een infrastructuurmeting in zijn werk?
De deskundige Verdel-monteur brengt met de geavanceerde apparatuur het bekabelde...

Check onze ICT- en media-update van mei

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van mei waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Optimaliseer de interne communicatie in jouw bedrijf met een intranet op maat van Verdel ICT & Media.
 • Problemen met jouw WiFi-verbinding? Laat het draadloze netwerk eens doorlichten door een van onze monteurs. Maak een afspraak via 071-3310184.
 • Voor slechts € 59 maken we jouw computer...

Het laatste nieuws over Windows 10

Door Barry op

Wie het nieuws op gebied van ICT een beetje volgt heeft wellicht al wat meegekregen van Windows 10. Deze week heeft de directeur van AMD tussen neus en lippen door laten vallen dat de release eind juli plaatsvindt. Ondanks dat dit nog niet is bevestigd door Microsoft, vinden wij het hoog tijd voor wat meer informatie omtrent het nieuwe besturingssysteem. Hieronder geven we een korte...

De dag van… een ICT- en mediaman

Door Barry op

Dit jaar vieren wij ons vijftienjarig jubileum! Graag geven we je een kijkje achter de schermen. Inmiddels werken we met 37 collega's bij Verdel ICT & Media en gaat het allang niet meer alleen over automatisering. Barry vertelt in het magazine Hier! in de regio: ‘Nee. De winkel kwam er al snel bij, maar juist de zakelijke markt groeide heel snel. Bedrijven vroegen ons niet alleen om...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van april

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van april waarin we de volgende onderwerpen belichten: 

 • We bestaan vijftien jaar! Neem een kijkje bij ons achter de schermen in het jubileumartikel in magazine Hier! in de regio.
 • Te koop in onze computershop: een stijlvolle ASUS notebook met 500GB harde schijf voor slechts € 279,99.
 • Verdel ICT & media zoekt een junior collega Technische...

Check onze ICT- en media-update van maart

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van maart waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Al jouw ICT-zaken van A tot Z laten regelen? We gaan graag een partnership met jou of jouw bedrijf aan.
 • Yaco is een jong en fris accessoirelabel. Wij mochten aan de slag met ontwerp en bouw van de nieuwe Magento-webshop.
 • In de etalage: de Lenovo G719. Een veelzijdige, betrouwbare...

Al jouw ICT-zaken van A tot Z geregeld

Door Barry op

Net verhuisd of al een tijdje op zoek naar een partner die jouw ICT-zaken van internet tot telefonie netjes regelt? Bereikbaar zijn is tegenwoordig zeer belangrijk. Dat realiseren wij ons goed. En hoe fijn is het wanneer je dit kunt overlaten aan een betrouwbare partij die ook nog eens om de hoek zit? We gaan graag een partnership met jou of jouw bedrijf aan. Duurzame relaties met...

Wij nemen je mee op media-expeditie

Door Barry op

Regelmatig krijgt het team dat websites en applicaties ontwikkelt klanten op bezoek die 'iets' willen doen met media, bijvoorbeeld het ontwikkelen van een webshop of bedrijfsfolder. Maar welke media-uiting past nu bij welke doelstelling? Voor ondernemers is dit vaak lastig te bepalen. Herkenbaar? Laat je meenemen op media-expeditie!

Wat is het?
Tijdens deze expeditie organiseren...

Nooit meer een back-up vergeten met Online Back-up

Door Barry op

Natuurlijk weet iedereen dat een back-up van belangrijke bestanden noodzakelijk is. Wij adviseren je dan ook om deze geautomatiseerd en veilig buiten het netwerk op te slaan. Met onze online back-up stel je zelf in hoe vaak en wanneer je een back-up maakt. Zo kun je het dus nooit meer vergeten!

Hoe werkt het?
Belangrijke data wordt gecodeerd en via een beveiligde...

Onze nieuwsbrief van februari gemist? Bekijk hem hier!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van februari waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Nooit meer een back-up vergeten met de geautomatiseerde Online Back-up.
 • Voor Millen3um ontworpen wij een op maat gemaakt webportal.
 • Wil je 'iets' met media doen? Wij nemen je mee op media-expeditie!
 • De Edifier M3200 is een fraaie geluidsset. Nu voor maar €69,95.

Aanmelden...

Hulp nodig bij de inzet van social media?

Door Barry op

Heb je geen inspiratie voor de berichtgeving op jouw social media-pagina's? Of weet je niet welk kanaal geschikt is voor welke doelgroep? Onze media- en communicatieadviseurs helpen je graag!

Liken, delen, volgen
Door goed gebruik te maken van social media kun je jouw bedrijf online uitstekend profileren en extra traffic genereren naar de website. Wij denken graag met je mee over...

Jouw bestanden veilig opslaan in de cloud

Door Barry op

Sinds kort levert Verdel ICT & Media de dienst NomaDesk. Met NomaDesk kun je bestanden veilig opslaan in de cloud. De opslag vindt namelijk plaats in zogenoemde 'vaults' (kluizen), welke door middel van sterke encryptie zijn beveiligd. De vaults zijn gemakkelijk te delen met collega's en relaties. Daarnaast zijn je bestanden overal en altijd bereikbaar op smartphone, tablet en pc....

Lees het laatste ICT- en medianieuws van januari

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van januari waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Nieuw jaar, nieuwe kansen. Wij werpen een blik op 2015.
 • Veilig al jouw bestanden opslaan in de cloud? Maak gebruik van Nomadesk.
 • De Asus T100TA is een tablet welke uitstekend bruikbaar is als notebook. Nu voor maar €299.
 • Hoera! Verdel ICT & Media bestaat 15 jaar.
 • Hulp nodig...

Verdel ICT & Media viert haar 15-jarig jubileum

Door Barry op

Wellicht is het je al ter oren gekomen; dit jaar bestaat Verdel ICT & Media 15 jaar. Op 1 januari 2000 schreef Barry Verdel zijn eenmanszaak Verdel P.C.-Partner in bij de Kamer van Koophandel. Hij begon kleinschalig met het leveren en repareren van computers vanuit huis. Vandaag de dag is Verdel uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met drie panden aan het Veenderveld in...

Aangepaste openingstijden feestdagen 2014-2015

Door Barry op

Tijdens de feestdagen hanteren we de volgende aangepaste openingstijden:

Kerst

 • zaterdag 20 december: reguliere openingstijden, we staan echter van 16.00-21.00 uur op het Noordplein i.v.m. koopzaterdagavond;
 • maandag 22 december: i.v.m. koopavond is de shop geopend van 09.00-21.00 uur;
 • dinsdag 23 december: i.v.m. koopavond is de shop geopend van 09.00-21.00 uur;
 • ...

Decembermaand, feestmaand!

Door Barry op

Het einde van het jaar nadert nu rap. Tijd om plannen te maken voor fijne avonden met vrienden en familie. En om vooruit te kijken naar 2015; zowel privé maar vanzelfsprekend ook zakelijk. Partnerships met klanten drijven ons team om steeds weer met nieuwe en efficiëntere oplossingen te komen. Ook volgend jaar is dit top-of-mind bij Verdel ICT & Media en staat het koesteren van...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van december

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van december waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Decembermaand, feestmaand! Het einde van het jaar nadert nu rap. Tijd om vooruit te kijken naar 2015.
 • De nieuwe website van executive coach Franklin Vrede is live. Nieuwsgierig?
 • Ook voor leuke kerstcadeaus kun je terecht in onze computershop; wat dacht je van een chique Stylus Pen...

Online werken met Verdel ICT & Media

Door Barry op

Overal ter wereld kunnen werken met e-mail, data en zelfs telefonie? Het werken in de cloud is natuurlijk helemaal van deze tijd. Cloud-oplossingen als Voice over IP, online dataopslag en Hosted Exchange lijken spannend en ondoorzichtig, maar wij leveren deze producten en diensten al vele jaren aan onze klanten.

Je kunt bij jouw vertrouwde ICT- en medialeverancier terecht voor...

Jouw site of shop: modern, vindbaar én betaalbaar

Door Barry op

Wil je graag een goed vormgegeven en vindbare website of webshop laten ontwikkelen? Wij zorgen samen met jou voor een passende look-and-feel, een heldere opbouw en de modernste techniek. In een Content management Systeem als ExpressionEngine of Magento pas je tekst en foto's vervolgens gemakkelijk en snel zelf aan. 

De mogelijkheden in sites & shops
Kom eens langs voor een...

De Compleet Ontzorgde Werkplek

Door Barry op

Start je binnenkort -misschien wel in het nieuwe jaar- een eigen bedrijf met 1, 2 of 3 flexibele werkplekken? En wil je graag gebruikmaken van dezelfde professionele faciliteiten als een grotere onderneming tegen een gunstig tarief? Dat kan met de Compleet Ontzorgde Werkplek van Verdel ICT & Media! Dit is een unieke totaaloplossing met een vaste prijs per gebruiker per maand voor al...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van november

Door Barry op

Bekijk de digitale nieuwsbrief van november waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Jouw website: modern, vindbaar én betaalbaar? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 071-3310184.
 • In opdracht van Viridata bouwden wij een gloednieuwe website voor Silvana, vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort.
 • Hét ideale cadeau voor Pakjesavond: de externe harde...

De huis-aan-huis folder van de computershop al gezien?

Door Barry op

Is jouw computer of tablet toe aan een update, onderhoudsbeurt of reparatie? Neem contact op met Verdel ICT & Media voor snelle, goede reparatie op onze technische afdeling of zelfs aan huis! Wij rekenen in de gemeente Kaag & Braassem geen reiskosten -voor klanten in de gemeente Nieuwkoop €23,50- en de tarieven zijn scherp. Het uurtarief van de Technische Dienst is €46 en bij jou...

Geslaagde Verdel Info Dag veilig ondernemen

Door Barry op

Op donderdag 30 oktober jongstleden vond de Verdel Info-middag 'Hoe veilig onderneem jij?' plaats. Hoewel het onderwerp van de vorige keer wel erg populair bleek, was ook dit een geslaagde editie met een goede opkomst. Onze dank gaat hiervoor uit naar alle deelnemers, geïnteresseerden en natuurlijk Tjarkoo Kwee van IS Group en Thijs de Jong van RWV Advocaten.

Tips & trucs voor...

De online ondernemer succesvol op weg naar 2020

Door Barry op

Het Ondernemersbelang, editie Duin- en Bollenstreek is een veelgelezen magazine dat op de deurmat valt van bedrijven en gemeentelijke overheidsorganisaties in deze regio. In editie nummer vier vind je een uitgebreide reportage van een recent Ronde Tafel-gesprek met diverse regionale ICT-ondernemers. Ook Barry Verdel mocht hierbij aanschuiven!

Een kijkje in de toekomst
Het...

Terugroep/vervangingsactie HP netsnoer AC adapter

Door Barry op

HP heeft wereldwijd een terugroep- en vervangingsprogramma geïnitieerd voor een specifiek netsnoer dat gebruikt wordt bij een AC adapter. Het kwetsbare powercord kan namelijk in brand vliegen. Het gaat om het type LS-15 dat tussen september 2010 en juni 2012 is meegeleverd bij:

 • HP notebooks
 • Compaq notebooks
 • mini notebooks
 • diverse accessoires als docking stations

...

Zoek je een professionele presentatie/trainingsruimte?

Door Barry op

Op Veenderveld 76 in Roelofarendsveen beschikken wij over een professioneel ingerichte presentatie- en trainingsruimte die plek biedt aan circa acht personen. Tegen de bescheiden vergoeding vanaf €75 per dag kun je deze locatie huren. Bijvoorbeeld voor: tijdelijke werkplekken, brainstormsessies, het huisvesten van projectgroepen, instructies of trainingen voor medewerkers of klanten,...

Aangepaste openingstijden feestweek 2014

Door Barry op

Van zondag 14 september t/m zaterdag 20 september 2014 vindt de jaarlijkse feestweek plaats in Roelofarendsveen en Oude Wetering, waardoor onze openingstijden op enkele punten zijn gewijzigd:

Zondag 14 september
Op deze kermiskoopzondag vind je ons van 12.00-17.00 uur tijdens het straattheaterfestival Uitkaik op het Noordplein. Wij organiseren dan zoals altijd een leuke...

Wij introduceren je: canvas van Campaign Monitor

Door Barry op

Ook in nieuwsbrievenland gaan de digitale ontwikkelingen snel. Naast het reguliere html-template introduceert Campaign Monitor een geheel nieuwe wijze van mailings samenstellen: canvas. Wij hebben dit inmiddels met plezier en succes voor diverse klanten en onszelf ingezet. Bekijk een voorbeeld.

De voordelen van canvas

 • Je stelt op eenvoudige wijze vrij snel een nieuwsbrief...

Waarschuwing: spookfacturen in omloop

Door Barry op

Inmiddels is spam bij vrijwel iedereen een bekend fenomeen en gelukkig herkennen we deze vorm van ongewenste post steeds beter. De manieren om spam te verpakken veranderen echter en steeds vaker worden mensen lastiggevallen met brieven die eruit zien als een factuur. Wat kun je hier het beste mee doen?

Voorbeelden spookfacturen
Sinds 31 maart 2014 waarschuwt het Fraude Helpdesk...

Tips voor de Verdel Info Dag? Wij horen het graag!

Door Barry op

Een of twee keer per jaar organiseren wij een Verdel Info Dag voor onze klanten. Met als doel om jou kennis te laten opdoen over en nieuwsgierig te maken naar interessante trends in de ICT- en mediawereld. We houden hierbij rekening met jouw drukke agenda en bieden veel informatie en weinig verkooppraatjes. Aansluitend is er in de Verdel Bar gelegenheid om bij te praten en wellicht...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van juli

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van juli waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Heb je een leuke suggestie voor de Verdel Info Dag van oktober? Laat het ons weten.
 • Buckaroo & Verdel ICT & Media slaan de handen ineen.
 • De nieuwe website van Peter Koek is live.
 • Een snellere internetverbinding nodig? Check de router van TP-Link, nu slechts €69,50 in de...

Volg Barry op de voet tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Door Barry op

Het is weer zover: de 98ste Vierdaagse van Nijmegen start dinsdag 15 juli 2014. Barry Verdel is door Plantaris, de lokale loopvereniging waarvan wij hoofdsponsor zijn, uitgedaagd dit jaar mee te doen aan het grootste loopevenement ter wereld en die uitdaging heeft hij met beide handen aangepakt!

Benieuwd naar Barry's avontuur?
Voor iedereen die het leuk vindt om hem te volgen; dat...

Buckaroo & Verdel ICT & Media slaan handen ineen

Door Barry op

Sindskort zijn wij partner van Buckaroo, een toonaangevende leverancier van Billing & Payment services die zorgt voor een optimale afhandeling van het betalingsverkeer. Wanneer je bij ons een Magento webshop laat bouwen en je sluit een contract af met Buckaroo, kun je alle mogelijke betaalmethodes in de shop gebruiken. Denk onder andere aan: iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, American...

Haal het beste uit jouw social media

Door Barry op

Zowel de ontwikkelaars van Facebook, Twitter als LinkedIn brengen continu veranderingen aan in vormgeving, functionaliteiten en mogelijkheden voor zakelijke gebruikers. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar bij jou roept het misschien vragen op?

Ondersteuning of workshop
Hulp nodig bij de (her)inrichting van een pagina of op zoek naar iemand die jouw social media regelmatig van...

Lees het laatste ICT- en medianieuws van juni

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van juni waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Haal het beste uit jouw social media. Bel ons voor een advies of workshop!
 • HP LaserJet actie: 2 halen = 1 betalen. Informeer bij een van onze accountmanagers naar de voorwaarden.
 • De nieuwe website van Ibiza People is live; fashion from Ibiza.
 • NIEUW binnen in de...

ICT & media groeien naar elkaar toe

Door Barry op

In het magazine Rijnstreek Business, dat bedoeld is voor ondernemers uit de Rijnstreek, vertelt Barry Verdel over Verdel ICT & Media. Hij begon veertien jaar geleden alleen, vandaag de dag telt ons bedrijf maar liefst 35 werknemers.

Een bedrijf in de groei
Barry startte in 2000 met het maken van homepages en het sleutelen aan computers. Anno 2014 zit hij met klanten, leveranciers...

Onze nieuwsbrief van mei gemist? Bekijk hem hier!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van mei waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Verdel ICT & Media in het magazine RIjnstreek Business over het ontstaan en de groei van ons bedrijf.
 • Korting op je vormgevingsopdrachten met de pre-paid pas.
 • Verdel ICT & Media nu ook partner van Ziggo Zakelijk.
 • De ATIV Book 9 Lite is de perfecte metgezel op reis! Nu in de...

Verdel ICT & Media nu ook partner van Ziggo Zakelijk

Door Barry op

Vanaf heden is Verdel ICT & Media gecertificeerd partner van Ziggo Zakelijk. We breiden ons productenpakket uit met de kabel-, glasvezel- en telefonieproducten van deze bekende speler. Ons aanbod op het gebied van infrastructuur is hiermee compleet!

De voordelen
Met Ziggo Zakelijk ervaart u het grootst mogelijke gemak op het gebied van informatie, communicatie en entertainment in...

Onze nieuwsbrief van april gemist? Bekijk hem hier!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van april waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Maak een afspraak met @ns, zij geeft je website glans!
 • De nieuwe website van Aspergehof Noordam is live, neem snel een kijkje.
 • Op zaterdag 12 april bereik je onze computershop via een aangegeven omleidingsroute.
 • Op zoek naar een nieuwe tablet? Wij geven je graag een persoonlijk...

Non-stop toegang tot jouw e-mail, agenda en contacten?

Door Barry op

Altijd, overal en via welk platform dan ook gebruikmaken van jouw e-mail, agenda en contacten? Verdel ICT & Media heeft voor jou de ideale dienst!

Hosted Exchange 2010
Microsoft Hosted Exchange biedt volledig beheerde, schaalbare en veilige oplossingen om jouw e-mailomgeving professioneel te organiseren. Voor de ZZP’er tot en met enterpriseomgevingen. Vanaf €7,90 exclusief btw per...

Communiceer in stijl met een digitale nieuwsbrief

Door Barry op

Wil je een digitale nieuwsbrief versturen in de stijl van jouw website? Wij verzorgen dit graag voor je met behulp van het systeem Campaign Monitor! 

Waarom Campaign Monitor?
Door het eenvoudige beheer en de uitgebreide rapportagemogelijkheden is Campaign Monitor dé ideale en betaalbare marketingtool voor ondernemers. Lees meer over de voordelen en de werking van dit systeem.

...

Bekijk onze digitale nieuwsbrief van februari!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van februari waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Communiceer in stijl met jouw eigen digitale nieuwsbrief.
 • Non-stop toegang tot e-mail, agenda en contacten? Wij hebben de oplossing: Hosted Exchange 2010.
 • Ontvang 10% korting op de vormgeving van allerhande (digitale) producten met de pre-paid pas.
 • De LG 22EA63V Full-HD IPS...

10% korting met de printshop pre-paid pas

Door Barry op

In onze printshop verzorgen wij de digitale vormgeving en druk van uiteenlopende media: van advertenties tot huisstijldrukwerk, van brochures of folders tot congresmateriaal. Heb je regelmatig een kleine opdracht als het wijzigen van een advertentie of het opmaken van een poster? Denk dan eens aan de printshop pre-paid pas!

We hebben passen met een tegoed van €225, €450 en €675. Je...

Aankoop domeinnaam verdel.nl

Door Barry op

Sinds vandaag zijn we de trotse eigenaar van de domeinnaam www.verdel.nl. Dat is voor ons erg fijn omdat we nu nog beter worden gevonden op 'Verdel'. Ook al heten we sinds 2011 officieel Verdel ICT & Media, regionaal gezien staan we vaak onder de korte en krachtige naam Verdel bekend. We beraden ons momenteel over hoe we deze url in de communicatie naar buiten toe willen inzetten....

Fulltime Netwerk/ systeembeheerder gezocht

Door Barry op

Verdel ICT & Media zoekt een fulltime Netwerk/systeembeheerder ter uitbereiding van de buitendienst (afdeling Automatisering).

Wat is jouw profiel?

 • Je weet van aanpakken en wilt werken in een dynamisch, groeiend bedrijf
 • Je hebt gedegen kennis van Microsoft Server, desktopsystemen, professionele routers en (Microsoft) virtualisatie
 • Je hebt minimaal vijf jaar...

Een complete website of webshop voor elk budget

Door Barry op

Wil je dit jaar dan echt die nieuwe website of webshop lanceren? Bij Verdel ICT & Media hebben wij voor elk budget een passende en complete oplossing. Wij ontwerpen een eenvoudig of complexer maatwerkdesign geheel naar jouw eigen smaak. Het is zelfs mogelijk dat we jouw webteksten verzorgen, uiteraard volgens de modernste richtlijnen van Google.

Bewezen technieken
Wij bouwen al...

Bekijk onze digitale nieuwsbrief van januari!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van januari waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Uiteraard wensen wij jou en je familie de beste wensen voor 2014!
 • Start je het jaar met een eigen bedrijf? Denk eens aan de Compleet Ontzorgde Werkplek van Verdel ICT & Media.
 • Wij hebben voor elk budget een passende en complete website of webshop. Bel ons gerust voor meer...

Veel onderweg? Ideaal zo’n tablet!

Door Barry op

Naar verwachting worden er ook in 2014 meer tablets dan pc's verkocht. Ook het aantal zakelijke gebruikers stijgt. Omdat tablets krachtiger worden, zijn ze steeds geschikter voor taken die je voorheen alleen op de laptop of desktop kon uitvoeren.

Apple of Windows?
Ondanks dat Apple koploper is op de tabletmarkt, biedt Windows een tablet aan die zelfs volledig werkplekvervangend...

Namens ons hele team: fijne kerst & een top 2014!

Door Barry op

Bij Verdel ICT & Media vinden we dat je ook in wat mindere tijden bijzondere dingen moet blijven doen. Daarom wensen we jou en je familie dit jaar op heel speciale wijze een gezellig kerstfeest en een top 2014 toe! Namens onze 35 medewerkers: bedankt voor jouw vertrouwen en de prettige samenwerking in 2013. We kijken uit naar het komende jaar waarin we onszelf weer mooie doelen...

Onze digitale nieuwsbrief van december gemist?

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van december waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Bestel snel jouw zakelijke kerstkaarten bij Verdel! 
 • Direct computerhulp nodig? Bel 071-3310184 en wij helpen je graag verder.
 • In verband met de aankomende feestdagen hanteren we op diverse momenten aangepaste openingstijden.
 • Nu te koop in de computershop: de Hercules Mini...

Onze digitale nieuwsbrief van november gemist?

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van november waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Veel onderweg naar klanten? Dan is een tablet van Apple of Windows ideaal!
 • Bij onze printshop bestel je een doosje van 100 visitekaartjes voor slechts € 9,95.
 • Ontvang in november 10% korting op Jassenonline.nl, de webshop die wij maakten in opdracht van Viridata Online regie.
 • ...

Onze nieuwste collega heet Ans Glans!

Door Barry op

We hebben er een nieuwe dame bij in ons bedrijf, ze heet Ans Glans! @ns poetst je website blinkend schoon op het gebied van vorm, inhoud, vindbaarheid en techniek. Dit kan per week, per maand of per kwartaal.

Inhoud
@ns leest teksten, bekijkt plaatjes en zorgt voor verversing hiervan, zodat de website blijft leven, de zoekmachines blijven indexeren en (potentiële) klanten...

Een antwoord op elke automatiseringsvraag

Door Barry op

Het aanleggen en beheren van ICT-oplossingen voor bedrijven, ofwel kantoorautomatisering, ligt aan de basis van Verdel ICT & Media. We zijn een betrouwbare ICT-totaalleverancier die elke behoefte aan een dergelijke oplossing goed, snel en compleet invult. Of jouw organisatie nu groot is of klein.

Wat je automateringsvraag ook is...
Wij hebben er een antwoord op. Voor het werken in...

Onze digitale nieuwsbrief van oktober gemist?

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van oktober waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • We hebben er een nieuwe dame bij in ons bedrijf, ze heet @ns en geeft je website glans!
 • Online marketing: tips & trends. Schrijf je ook in voor het Verdel-evenement van 10 oktober 2013.
 • Wat je automateringsvraag ook is, Verdel ICT & Media heeft er een antwoord op.
 • Upgrade je...

SnelStart biedt de oplossing voor elke MKB-ondernemer

Door Barry op

Inpirerende SnelStart-dealerdag
Op uitnodiging van SnelStart stuurden wij 4 september 3 collega’s naar Texel voor de SnelStart-dealerdag. Fred (SnelStart-trainingen en implementatie), Barry (Advies) en Bjorn (Financiële administratie) hadden hoge verwachtingen van de middag waarop SnelStart als eerste haar dealers zou inlichten over een nieuwe koers. Vol inspiratie en met nieuwe...

Bekijk onze digitale nieuwsbrief van september!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van september waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • De Compleet Ontzorgde Werkplek van Verdel ICT & Media
 • Ondersteuning geboden bij het schrijven van goede webteksten
 • Bekijk referenties van onze nieuwste webshops en websites
 • Microsoft stopt met de ondersteuning van XP, onderneem tijdig actie!

Wil je op de hoogte blijven...

Microsoft stopt met ondersteuning Windows XP

Door Barry op

Vanaf april 2014 stopt Microsoft met de ondersteuning van het bijna elf jaar oude besturingssysteem Windows XP. Ook beveiligingsupdates komen vanaf dat moment niet meer uit. Een tijdige upgrade van jouw systeem naar bijvoorbeeld Windows 7 is daarom van belang. Zie het onderstaande schema voor de diverse XP-varianten met de bijbehorende Microsoft ondersteunings-lifecycle.

Ons advies...

Over op IBAN, wat betekent dit voor jou?

Door Barry op

De komende jaren gaan zowel consumenten als bedrijven gebruikmaken van IBAN (International Bank Account Number). Het IBAN is een langer rekeningnummer dat voor een deel bestaat uit jouw huidige nummer. Dit is best even wennen, met name voor bedrijven. 

Consumenten
Het enige wat voor jouw als consument écht belangrijk is, is dat je weet waar je jouw IBAN kunt vinden. Steeds meer...

De beste Back-to-school deals vind je in onze shop

Door Barry op

Het einde van de zomervakantie is in zicht. Wil je goed voorbereid naar school of werk? Kom naar onze computershop tijdens de Back-to-school weken!

In de winkel op Veenderveld 32 staan we dagelijks met plezier voor je klaar voor reparaties en advies op maat. Omdat wij Qmotion-dealer zijn profiteer je van scherpe prijzen voor hardware, software en accessoires van merken als...

Als ondernemer op social media, hoe ga je ermee om?

Door Barry op

De meeste ondernemers zijn in ook hun vrije tijd actief op social media als Facebook, LinkedIn en Twitter. De scheidingslijn tussen privé en zakelijk is hierdoor soms erg dun. Iedereen heeft wel collega's als Facebook-vrienden of familieleden als LinkedIn-contacten. Hoe ga je hier als ondernemer goed mee om?

De digitalisering van onze maatschappij gaat door en transparantie is de...

Bekijk onze digitale nieuwsbrief van juli!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van juli waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Is jouw computer of tablet toe aan een update, onderhoudsbeurt of reparatie? Breng hem langs voordat je op vakantie gaat.
 • Benieuwd naar de beste mogelijkheid voor veilige draadloze toegang tot jouw bedrijfsnetwerk? Bel ons op 071-3310184.
 • Laat jouw onvergetelijke vakantiefoto...

Betrouwbaar en draadloos netwerken

Door Barry op

Wil je weten of het in jouw bedrijfsgebouw mogelijk is om een stabiel draadloos netwerk aan te leggen? Werkt het huidige netwerk niet goed en valt de verbinding regelmatig uit? Of wil je er zeker van zijn dat jouw netwerk veilig is?

Een bekabeld netwerk is tegenwoordig niet meer noodzakelijk om snel, stabiel en veilig te werken. Met ons high-end Wi spy-apparaat voeren onze experts...

Hulp nodig bij jouw communicatieklus?

Door Barry op

Heb je onvoldoende capaciteit, tijd of wellicht kennis om jouw media- of communicatieproject van de grond te krijgen? Verdel ICT & Media adviseert en helpt je met deze klus; klein of groot, kortlopend of langdurig, complex of eenvoudig.

Denk hierbij onder andere aan het schrijven van (web)teksten, het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website (SEO), het maken en versturen van...

Bekijk onze digitale nieuwsbrief van juni!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van juni waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • Microsoft stopt met de ondersteuning Windows XP, een tijdige upgrade van jouw systeem is van belang.
 • De website met dealerlogin van hét Nederlandse scootermerk agm is live.
 • Verbeter jouw interne communicatie met een bedrijfsintranet van Verdel ICT & Media.
 • Heb je onvoldoende...

Internet via VDSL = drie keer zo snel!

Door Barry op

Regel een internetverbinding via jouw lokale ICT-leverancier en je hoeft je nergens zorgen meer over te maken. Van ADSL tot een glasvezelverbinding; alles is mogelijk bij Verdel ICT & Media. Het voordeel: wij maken gebruik van alle grote netwerken als bijvoorbeeld KPN, BBNED en Tele2 en jij krijgt van ons support, advies en uiteindelijk de factuur.

Voor elke ondernemer hebben wij...

Bekijk onze digitale nieuwsbrief van mei!

Door Barry op

Bekijk nu onze digitale nieuwsbrief van mei waarin we de volgende onderwerpen belichten:

 • VDSL = drie keer zo snel! Regel een VDSL-internetverbinding via jouw lokale ICT-leverancier.
 • Doe een licentiecheck bij Verdel ICT & Media om te kijken of jouw licenties nog geldig zijn.
 • De website van Kaag en Braassem Promotie -door ons gebouwd en gesponsord- is live!
 • Nu...

Over Verdel ICT & Media

Koen Zandvliet

Verdel ICT & Media is een open en betrouwbare ICT totaalleverancier, die met een no-nonsense mentaliteit de ICT behoefte van haar, voornamelijk regionale, klanten zo goed en compleet mogelijk probeert in te vullen.

Tel. 071-3310184
Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Twitter

Bellen

(071) 33 101 84